Ξεσηκωμός όλων, με πρώτη τη Ζωή Τηγανούρια για να δώσουν “ανάσα ζωής στη Σαμοθράκη”

Ξεσηκωμός όλων, με πρώτη τη Ζωή Τηγανούρια για να δώσουν “ανάσα ζωής στη Σαμοθράκη”

Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί για την μεγάλη εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης και συμπαράστασης στην σκληρά δοκιμαζόμενη Σαμοθράκη, από την φοβερή θεομηνία του περασμένου Σεπτεμβρίου, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Πρωτοπόρος και η σπουδαία Σαμοθρακίτισσα συνθέτης Ζωή Τηγανούρια που ενώνει και αυτή τις δυνάμεις της για το αγαπημένο της νησί.

Η Ζωή, που απευθύνει συνέχεια κάλεσμα σε φίλους και γνωστούς να βοηθήσουν την αγαπημένη της πατρίδα, με δήλωση της τονίζει: “Με πονάει πολύ η καταστροφή που έγινε στο νησί μου στην αγαπημένη μου Σαμοθράκη. Στις 10 Νοεμβρίου θα είμαι εκεί στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης για να βάλω και εγώ με τον δικό μου καλλιτεχνικό τρόπο ένα χέρι βοήθειας με το ‘’Σαμοθράκης βήμα’’. 
Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους καλλιτέχνες ερμηνευτές μουσικούς που δέχτηκαν αφιλοκερδώς να συμμετέχουν. 
Ιδιαιτέρως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κκ Άνθιμο που έγραψε τους εκπληκτικούς στίχους ‘’Σαμοθράκης βήμα’’ για τη δική του αθόρυβη συνεισφορά.
Θέλω η Σαμοθράκη μας να παραμείνει το ‘’ροδόσταγμα της Θράκης’’…

 

Στην εκδήλωση η Ζωή Τηγανούρια θα παίξει το γνωστό τραγούδι “Σαμοθράκης βήμᔨ, τους στίχους του οποίου έγραψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.Άνθιμος και θα ερμηνεύσει ο Κώστας Τηγάνης, ενώ την εκδήλωση στηρίζουν δεκάδες σύλλογοι και φορείς του νομού Έβρου. Όλοι απευθύνουν κάλεσμα για ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του σκληρά δοκιμαζόμενου νησιού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση