Στην Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα ο αναπλήρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος

Στην Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα ο αναπλήρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νεομβρίου ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, στο περιθώριο του 6ου Αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που διεξάγεται 13 και 14 του μήνα στην Κομοτηνή, παρουσία και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ.Φάμελλος θα έχει συναντήσεις και συζητήσεις με τοπικούς φορείς για θέματα της αρμοδιότητας του στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου στις 11 το πρωί, όπου θα ακούσει τις απόψεις τους και θα δώσει απαντήσεις. Υπάρχουν άλλωστε πολλά ανοιχτά ζητήματα, κυρίως όσον αφορά τους δασικούς χάρτες, τις εξελίξεις στα ενεργειακά, την διαχείριση των απορριμάτων και πολλά ακόμα που είναι στην αρμοδιότητα του.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας, που μέσω ανακοίνωσης του δήμου έκανε γνωστή πριν από λίγο την επίσκεψη του κ.Φάμελλου στην Αλεξανδρούπολη, θα έχει συνάντηση μαζί του για θέματα που αφορούν το νησί, τις βιβλικές καταστροφές που έγιναν από την θεομηνία του Σεπτεμβρίου, αλλά και την ανάγκη παρεμβάσεων που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα και όχι “μπαλώματος”, σε μια σειρά περιβαλλοντικών θεμάτων της Σαμοθράκης.