Σαμοθράκη: Βρέθηκε τελικά λύση. Έρχεται το ΣΑΟΝΗΣΟΣ να αντικαταστήσει το ΣΑΟΣ ΙΙ

Σαμοθράκη: Βρέθηκε τελικά λύση. Έρχεται το ΣΑΟΝΗΣΟΣ να αντικαταστήσει το ΣΑΟΣ ΙΙ

 

Βρέθηκε τελικά λύση στο πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί με την δίμηνη ακινησία του ΣΑΟΣ ΙΙ και την έδωσε η ίδια η εταιρεία SAOS Ferries, όπως είχε δεσμευτεί ο ιδιοκτήτης της Φώτης Μανούσης. To ΣΑΟΝΗΣΟΣ της ίδιας εταιρείας αναμένεται να το αντικαταστήσει σε λίγες μέρες, μετά από όσα συζητήθηκαν στην χθεσινή σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ.Μανούσης, συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Υφυπουργό κ. Νεκτάριο Σαντορινιό καί τον Γεν. Γραμματέα κ. Διονύση Καλαματιανό, όπου όπως επισημαίνει δόθηκε το “πράσινο φως” για   τις τελικές επιθεωρήσεις του ΣΑΟΝΗΣΟΣ και την λύση στο αδιέξοδο από την επιμονή κάποιων στελεχών του υπουργείου σε τυπολατρικά-όπως τα αναφέρει-θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ξεκίνησαν από σήμερα με εντατικό ρυθμό οι επιθεωρήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας και αν δεν ολοκληρωούν ως την ημέρα που μετά την παράταση είχε αποφασιστεί να σταματήσει το ΣΑΟΣ ΙΙ, ο κ.Μανούσης δεσμεύτηκε ενώπιον των κ.κ.Κουρουμπλή και Σαντορινιού να παραμείνει μέχρι να φτάσει το ΣΑΟΝΗΣΟΣ και να ρχίσει τα δρομολόγια.