Τραγούδησαν και οι Βρυξέλλες για οικονομική ενίσχυση της Σαμοθράκης (video+φωτό)

Τραγούδησαν και οι Βρυξέλλες για οικονομική ενίσχυση της Σαμοθράκης (video+φωτό)

Μια μέρα μετά την σπουδαία βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Παρασκευής, τραγούδησαν και οι Βρυξέλλες για την πληγείσα Σαμοθράκη από την πρωτοφανή Θεομηνία του Σεπτεμβρίου, το βράδυ του Σαββάτου με την εκδήλωση “12 ώρες για την Ελλάδα”.

Κι αν στην πρωτεύουσα του νομού και στην συναυλία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ταλαιπωρημένου νησιού, που οργάνωσαν σύλλογοι και φορείς του νομού έδωσε το παρόν η Σαμοθρακίτισσα Ζωή Τηγανούρια, στις Βρυξέλλες, στο κέντρο της Ευρώπης, ο Παντελής Θαλασσινός και η Σοφία Παπάζογλου, έστειλαν μαζί με τους Έλληνες, Βέλγους και άλλους Ευρωπαίους πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο, το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στην Σαμοθράκη. Ηθικό αλλά και οικονομικό, αφού μέρος των εσόδων όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, θα διατεθεί στην ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων.

Gepostet von Jimmy Jamar am Sonntag, 12. November 2017

Ο εμνευστής και διοργανωτής της βραδιάς αυτής, ο Βέλγος Jimmy Jamar, που χρόνια τώρα βοηθάει οικονομικά σχολεία της Ελλάδας με αφορμή την οικονομική κρίση, έγραψε στην προσωπική του σελίδα για την εντυπωσιακή εκδήλωση: ” Τι βραδιά! Για άλλη μια φορά 750 άνθρωποι τραγουδούν, χορεύουν και χτυπούν παλαμάκια.

Το συναίσθημα και η αίσθηση του να μοιράζεσαι μια όμορφη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους, τους φίλους από το συγκρότημα TAKIM για το ταλέντο σας, το πάθος σας για την τέχνη σας, τη γενναιοδωρία σας.

Σας ευχαριστούμε Παντελής Θαλασσινός και Σοφία Παπάζογλου για την προσθήκη της ειδικής σας ερμηνείας. Thank you elli ρούμπεν, the manager, για τον επαγγελματισμό σου και την υπέροχη προσωπικότητά σου.

Και σας ευχαριστώ όλους όσους ήταν εκεί, για τη δημιουργία αυτής της μαγικής στιγμής: Τις ομάδες που δούλεψαν για να είναι όλα έτοιμα, το προσωπικό από την la Μαντλέν, τους χορευτές, τους τραγουδιστές και όλους τους φίλους των “12 ωρών για την Ελλάδα”.

Θα ξέρουμε πολύ γρήγορα πόσα σχολεία μπορούμε να βοηθήσουμε. Αλλά φαίνεται υπέροχο! Και θα έχουμε χρήματα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους της Σαμοθράκης.

Ευχαριστώ τις Βρυξέλλες για μια φανταστική βραδιά.