Σουφλί: Ο Πασχάλης Τσαρούχας παρουσίασε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το νέο του βιβλίο

Σουφλί: Ο Πασχάλης Τσαρούχας παρουσίασε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το νέο του βιβλίο

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή των συντοπιτών του, οι οποίοι γέμισαν το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού της οικογένειας Τσιακίρη, ο καταξιωμένος συντοπίτης μας ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας παρυσίασε το βράδυ της Δευτέρας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σουφλί, το νέο του βιβλίο με τίτλο: «ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ».

Ο Πασχάλης Παπατσαρούχας, όπως είναι το πραγματικό του επίθετο, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος που βρέθηκε στην πόλη απ’ όπου κατάγεται. Κι αυτό φάνηκε και από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπίκό του λογαριασμό, αφού ανέφερε πόσο του λείπει κάτι τέτοιες στιγμές που επισκέπτεται το Σουφλί ο πατέρας του, ο οποίος έχει «φύγει από την ζωή. «Είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Είναι πολλά τα έξοδα να φτάσεις ως εδώ, στην άκρη της Πατρίδας. Τα χαμόγελα των ανθρώπων όμως, τα ζεστά βλέμματα, οι μυρωδιές… Λείπει ο πατέρας. Σουφλί 13 /11 /2017. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ..

Το βιβλίο παρουσίασαν οι Ανδριανή Δρίβα (Διδάκτωρ Λογοτεχνίας ΔΠΘ), Μαρίνος Ματζιάρας (Κοινωνικός Λειτουργός ΜΕd), ενώ αποσπάσματα διάβασαν ο ίδιος ο κορυφαίος ηθοποιός και η Δώρα Τζιαμπάζη( Κοινωνική Ανθρωπολόγος). Είναι η πρώτη δραματική ερωτική-πολιτική νουβέλα που γράφει ο Εβρίτης ηθοποιός, μετά  τα βιβλία για παιδιά που τον είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Μετά την παρουσίαση που έγινε και με ορχήστρα, ο Πασχάλης Τσαρούχας μάλιστα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και τραγούδησε για τους συντοπίτες του που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Πρώτος ο ιδιοκτήτης του χώρου Γιώργος Τσιακίρης μάλιστα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση