Ο Μέτιος αναρρωτιέται γιατί τον “χτυπούν” τα ΜΜΕ που… αποθεώνουν τον Λαμπάκη

Ο Μέτιος αναρρωτιέται γιατί τον “χτυπούν” τα ΜΜΕ που… αποθεώνουν τον Λαμπάκη

Έντονα προβληματισμένος και κατ’ άλλους πολύ δυσαρεστημένος, ήταν στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ποιυ έγινε στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, με τα σχεδόν πανομοιότυπα δημοσιεύματα που υπήρχαν χθες εναντίον του σε ΜΜΕ του νομού Έβρου.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, περιφερειακοί σύμβουλοι που μίλησαν μαζί του αναφέρουν πως δεν θεωρεί τυχαία την έντονη προβολή που δόθηκε στις αποδοκιμασίες πέντε-έξι φανατικών οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ που βρισκόταν στην αίθουσα του ξενοδοχείου όπου θα μιλούσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και δυσαρεστήθηκαν επειδή δεν τελείωνε την ομιλία του αλλά και για την αναφορά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκείνο που τον προβληματίζει και ψάχνει εξηγήσεις, είναι ότι τα συγκεκριμένα ΜΜΕ είναι γνωστό σε όλους στον Έβρο ότι “αποθεώνουν” τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και προβάλλουν συνέχεια τις θέσεις του.

Όπως είναι φυσικό, ο κ.Μέτιος κάνει διάφορες σκέψεις και δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να πιστέψει πως ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης έχει την παραμικρή σχέση με όλα αυτά. Αν και τα σενάρια που δεν αποκλείουν να έχει στην άκρη του μυαλό του ο κ.Λαμπάκης πιθανή υποψηφιότητα στην Περιφέρεια, παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις του, κάποιοι επιμένουν πως μπορεί να έχουν κάποια βάση.