ΑΝΑ.Σ.Α: Στόχος η εκλογική νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2019

ΑΝΑ.Σ.Α: Στόχος η εκλογική νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2019

Την πρόθεση τους να διεκδικήσουν ξανά τον δήμο Αλεξανδρούπολης και την αποφαιστικότητα τους για εκλογική νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, διατράνωσαν τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΑ.Σ.Α.» σε στην ετήσια γενική τους συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης. 


Το παρών έδωσαν ο επικεφαλής της παράταξης Παύλος Μιχαηλίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη και  αρκετοί φίλοι της παράταξης. Ανάμεσα στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν:

  • ο απολογισμός των Πεπραγμένων,
  • η λειτουργία του Συντονιστικού οργάνου και ο σχεδιασμός των μελλοντικών δράσεων,
  • σχεδιασμός της κεντρικής εκδήλωσης για το 2018,
  • ανάλογη της περσινής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης με ομιλητές το βραβευμένο δίδυμο των αρχιτεκτόνων που υλοποίησαν την Ανάπλαση της Νέας Παραλίας στην Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ελεύθερη συζήτηση και ερωτήσεις –τοποθετήσεις των παρευρισκομένων.
Κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως η ΑΝΑ.Σ.Α με την μέχρι τώρα παρουσία της, παραμένει η κορυφαία αντιπολιτευτική παράταξη στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης, με τις συνεχόμενες παρεμβάσεις τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τακτική επαφή με τους φίλους, τους ψηφοφόρους αλλά και με ενεργούς δημότες κρίνεται αναγκαία και θα συνεχισθεί όπως και η λογοδοσία και ο απολογισμός των πεπραγμένων.
Το ίδιο αναγκαία είναι και η συνεχής επαφή και επικοινωνία με συλλόγους, φορείς, αλλά και τους κατοίκους όλων των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
«ΑΝΑ.Σ.Α.»