Μεγάλη νίκη Γεννηματά στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Μεγάλη νίκη Γεννηματά στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Με ποσοστό περίπου 60% – 40% στο 50% των ψηφισάντων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γενημματαά είναι η νέα Πρόεδρος του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, αφού είναι μπροστά σε όλες τις περιφέρειες πλην της Κρήτης.

Μετά από προεκλογική περίοδο τριών μηνών η μάχη για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς οδεύει στο τέλος της. Η κυρία Γεννηματά είναι η μεγάλη νικήτρια, καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη ένα ασφαλές προβάδισμα. Με ποσοστό γύρω στο 60%, έναντι 40% του Νίκου Ανδρουλάκη, η Φώφη Γεννηματά είναι η νικήτρια των εκλογών για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στη προοδευτική παράταξη.

Αυτό έγινε γνωστό πριν από λίγο από τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής διαδικασιών και Δεοντολογίας καθηγητή Νίκος Αλιβιζάτο κι αφορά το 40% των ψήφων. Όπως ανακοίνωσε «μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά». Πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ προηγείται σ΄όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει αυξημένα ποσοστά και στην Αττική.

Πριον λίγο και συγκεκριμένα στις 21:14

Αποτελέσματα στο 45,65% 

Φώφη Γεννηματά 58,28%,

Νίκος Ανδρουλάκης 41,72

Πηγή: newsit.gr