ΔΩΡΕΑ Coca Cola στη ΔΕΥΑΑ Αλεξανδρούπολης. Υπογράφεται νέα σύμβαση με άλλη ΜΚΟ

ΔΩΡΕΑ Coca Cola στη ΔΕΥΑΑ Αλεξανδρούπολης. Υπογράφεται νέα σύμβαση με άλλη ΜΚΟ

Με νέα απόφαση ποτ πήρε σε συνεδρίαση του την 1η Νοεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (Δ.ΕΥ.Α.Α), τροποποίησε την προηγούμενη σύμβαση με το Ίδρυμα που εκπροσωπεί την πολυεθνική εταιρεία Coca Cola και υπέγραψε νέα απ’ ευθείας με την Μ.Κ.Ο. που θα κάνει τη δωρεά των 886.600,00 €.

Άγνωστο γιατί συνέβη αυτό για την αποδοχή της δωρεάς που αφορά «Προμήθεια-εγκατάσταση Συστήματος Αύξησης χωρητικότητας Ταμιευτήρα Φράγματος Διποτάμου-Αισύμης Αλεξ/πολης», αλλά το ζήτησε η Global Water Partnership Mediterranean (GWP-Med) με την οποία αρχικά είχε υπογραφεί η σύμβαση και εκπροσωπούνταν νόμιμα από το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη (MIO-ECSDE), αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κυρρήστου 12, 10556 Αθήνα. με αυτή την ΜΚΟ λοιπόν θα υπογραφεί η νέα σύμβαση από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ κ.Ευάγγελο Μυτιληνό, όπως φαίνεται και από την απόφαση που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Δηλαδή μεταξύ της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία “Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη” (MIO-ECSDE), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κυρρήστου 12, 10556 Αθήνα και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης”.

Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης για την αποδοχή της δωρεάς

ΑΠΟΔΟXΗ ΔΩΡΕΑΣ ΤΗΣ Coca-cola