Στο τέλος με Γκιντίδη ισοφάρισε 1-1 η Α.Ε.Διδυμοτείχου που έχασε τα άχαστα με τον Ξηροπόταμο

Στο τέλος με Γκιντίδη ισοφάρισε 1-1 η Α.Ε.Διδυμοτείχου που έχασε τα άχαστα με τον Ξηροπόταμο

Πως το είχε πει ο Ίβιτσα Όσιμ; “Πόρνη μπάλα”. Αυτό φώναξαν όλοι σήμερα στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου, όπου η τοπική Α.Ε.Δ ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχασε τα άχαστα και παραλίγο να το “πληρώσει” ακριβά, αφού κατάφερε στο τέλος του αγώνα να ισοφαρίσει 1-1 τον ανύπαρκτο Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Οι παίκτες του Κρίστο Τελκίνσκι ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους και παρ’ ότι είχαν να αντιμετωπίσουν και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχόπτωση, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς όμως δεν τις αξιοποίησαν, κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκαν να χάνουν, αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν με την “χρυσή αλλαγή” τον Γκιντίδη, ο οποίο μπήκε στο τελευταίο τέταρτο και πέτυχε το πολύτιμο γκολ.

Η Α.Ε.Δ έχασε μόλις το 10′ την πρώτη ευκαιρία με τον Γιαννόπουλο, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ στην προσπάθεια του. Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 41′, με τον Εμρέ, αλλά ο Κιουμουρτζής απέκρουσε.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης άλλη μια ατυχία, αφού έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Αβογιάν λόγω τραυματισμού δίνοντας τη θέση του στο Τζανετάκο. Στη συνέχεια και στο 55′ το  Διδυμότειχο είχε και πάλι καλές ευκαιρίες με τους Εμρέ και Κουρδάκη αλλά έμεινε το 0-0.

Δυστυχώς κόντρα στην ροή του αγώνα στο 63′ ο Ξηροπόταμος άνοιξε το σκορ με τον Μπερούκα. Οι παίκτες του Τελκίνσκι παροτρυνόμενοι και από τους φιλάθλους τους πίεσαν έντονα, έχασαν στο 80΄πολύ σπουδαία ευκαιρία με τον Εμρέ που από καλή θέση σούταρε άουτ, αλλά τελικά κατάφεραν στο 90′ να πετύχουν το 1-1 με το Γκιντίδη να παίρνει το… ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Ιντζέ σε εκτέλεση φάουλ και με παλικαρίσσια προβολή ισοφάρισε.

Η Α.Ε.Διδυμοτείχου έχασε έτσι την μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, αφού η Καβάλα έχασε 1-0 εκτός έδρας από τον Αετό Ορφανού, αλλά κέρδισε ο Απόλλων Παραλιμνίου (1-0 την Καρπερή) που πλέον είναι μόνος πρώτος με 14 πόντους, δυο περισσότερους από την ΑΕΔ.

ΑΕΔ: Κ. Συριτούδης, Θάνος, Καζάλας, Κουρδάκης, Χρίστεφ(78′ Γκιντίδης), Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν(46′ Τζανετάκος), Πατιαλιάκας (66′ Νικολαίδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Ξηροπόταμος: Κιουμουρτζής, Κεχαφιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Τσιάρας, Βουτσινάς, Δημητριάδης, Μπάμπουρας, Ποπίτσας, Κουμπρόγου

 

1ος όμιλος – 7η αγωνιστική

Άρης Αβάτου-Ορφέας Ξάνθης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
Αετός Ορφανού-Καβάλα 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
Απόλλων Παραλιμνίου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0 ΤΕΛΙΚΟ 
Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΕ Διδυμότειχου-Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-1 ΤΕΛΙΚΟ 
Δόξα Προσκυνητών-Ελπίς Σκουτάρεως 0-2 ΤΕΛΙΚΟ 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΑΓΩΝΕΣ)

1.Απόλλων Παραλιμνίου 14 (14-4)
————————————
2. Νέστος Χρυσούπολης 13 (10-3)

-. Καβάλα 13 (11-6)

4. ΑΕ Διδυμοτείχου 12 (7-4)

-. Άρης Αβάτου 12 (6-5)

-. Ελπίδα Σκουτάρεως 12 (10-7)

7. Αετός Ορφανού 9 (5-6)

————————————

8. Ορφέας Ξάνθης 8 (5-7)

-. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 8 (7-8)

10. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 5 (4-8)

11. Δόξα Προσκυνητών 5 (6-12)

12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2 (4-15)