Εκλογές για νέα διοίκηση και απολογισμός δράσης για τους Σουφλιώτες της Αθήνας

Εκλογές για νέα διοίκηση και απολογισμός δράσης για τους Σουφλιώτες της Αθήνας

Παρά την καταρρακτώδη βροχή και τον αποκλεισμό αρκετών ώστε να μπορέσουν να παρευρεθούν, διεξήχθησαν με επιτυχία οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Σουφλιωτών & Επαρχιωτών Σουφλίου της Αθήνας “Το Σουφλί”, αλλά και για την ανάδειξη εκλεκτόρων για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. 


Όσοι αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες όμως , είχαν τη χαρά να απολαύσουν μια ξεχωριστή εκδήλωση προς τιμή τριών πολύ σημαντικών προσωπικοτήτων της περιοχής , που μας κάνουν περήφανους όλους για το έργο τους(ήδη προηγήθηκε ξεχωριστό ρεπορτάζ για τη βράβευση των Πασχάλη Τσαρούχα, Γιώργου Κιουρτίδη και Κυριάκου Γκουβέντα)

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συλλόγου , Σιαλάκης Γιώργος κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της τελευταίας διετίας, τόνισε ότι ο Σύλλογος κινήθηκε σε διαφορετικές από τις συνηθισμένες ράγες ,αυτά τα δύο τελευταία χρόνια, με προσφορά και αναφορά στην έννοια της Συλλογικότητας!

Ενδεικτικά αναφέρθηκαν οι δράσεις:

  •  Αποστολή 35 δεμάτων με ρουχισμό στα προσφυγόπουλα της Λέρου , όταν ξεκίνησαν οι ροές των προσφύγων και πριν ακόμη επέμβουν οι ΜΚΟ.
  • Η ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και με εξοπλισμό στο ίδρυμα “Αγίας Βαρβάρας” αλλά και στο “ΠΙΚΠΑ της ΒΟΥΛΑΣ”.
  • Η διοργάνωση -μετά από πολλά χρόνια- Θρακιώτικου γλεντιού (Εβρίτικη Ζυγιά) , με τη συσπείρωση και τη συμμετοχή όλων των Θρακιωτών στην Αττική.
  • Η πρόσφατη πετυχημένη και διαφορετική εκδήλωση του “ΣΟΥΦΛΙΩΤΙΚΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΟΥ” με τη συμμετοχή και συμπατριωτών μας από το Σουφλί και την ταυτόχρονη παρουσίαση του βιβλίου “Ρόδινη Ζωή” της Ιωάννας Παρασχάκη.
  • Η περυσινή Ιατρική ημερίδα με τη συμμετοχή τριών γιατρών από τον Έβρο (Φούσκας, Δόβρης, Χαλβατσιώτης) και τέλος η φετινή εκδήλωση προς τιμήν των τριών εξαίρετων Θρακιωτών που διαπρέπουν στα γράμματα και τις τέχνες.

Ευχαρίστησε τα τιμώμενα πρόσωπα και όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση , φίλους και μέλη του Συλλόγου, τους εκπροσώπους της ΠΑ.Ο.ΝΕ Αντιπρόεδρο Πασχάλη Σταυρίδη και γ.γ Αθανασιάδου Χριστίνα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριγώνου Έβρου Χαράλαμπο Γιαννακίδη και τον μεγάλο Θρακιώτη Μουσικό, Τραγουδοποιό και Χορευτή Βαγγέλη Δημούδη.
Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ που παίρνει τη σκυτάλη με την ευθύνη να συνεχίσει και να οδηγήσει το Σύλλογο ακόμη ψηλότερα και πιο δυνατά , δηλώνοντας ότι θα είναι δίπλα τους και κοντά τους σε κάθε τους δράση.

Σύντομα θα ανακοινωθεί με Δελτίο Τύπου , η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα ονόματα των εκλεκτόρων για την ΠΑ.Ο.Ν.Ε.

Εκ του Δ.Σ