Εντυπωσίασε η Μαντολινάτα Σουφλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Εντυπωσίασε η Μαντολινάτα Σουφλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Μαντολινάτα του Σουφλίου στις 19 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης όπου και στην κυριολεξία έκλεψε την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε.

Gepostet von γεωργια κωστοπουλου am Sonntag, 19. November 2017

Μεταξύ των θεατών φυσικά ήταν και πολλοί Εβρίτες, Σουφλιώτες και Θρακιώτες της συμπρωτεύουσας, που δικαιολογημένα ένοιωσαν περήφανοι. Σίγουρα αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που συνεχίζουν να τιμούν την “πόλη του μεταξιού” και ιδιαίτερα στην ψυχή αυτής της προσπάθειας, τον μουσικοδιδάσκαλο και μαέστρο Δημοσθένη Αρχοντούλη. Φυσικά και στην Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου, μια και μιλάμε για εκκλησιαστική μαντολινάτα της Μητρόπολης, που με την συμβολή της βοήθσε να συνεχίζεται μια παράδοση τόσον χρόνων.

Από την εξαίρετη εμφάνιση της μαντολινατας Σουφλίου στις 19/11στο Μέγαρο Μουσικής Σουφλίου που στην κυριολεξία έκλεψε την παράσταση Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά μικρά μεγάλα που συνεχιζουν να τιμουν την πολη μας και ιδιαίτερα στην ψυχή αυτής μουσικοδιδασκαλο και μαέστρο Δημοσθένη Αρχοντουλη για τον οποίον καμαρώνω δίπλα μιας και είναι ανιψιός μου Ένα πράγμα όμως δεν ήχησε ευχάριστα στα αυτιά μου όταν την απήγγειλαν ως εκκλησιαστική μαντολινατας της Μητρόπολης.Βεβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μητροολιτη που με την συμβολή του ανέστησε μια παράδοση τόσον χρόνων μιας και ο πενιχρό Δημος μας Σουφλιου δεν έχει τα μέσα να συνεχίσει την παραδοση

Gepostet von Charalampos Lolas am Sonntag, 19. November 2017