Αλεξανδρούπολη: Η μεθοδική τους δουλειά έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα στη Black Friday

Αλεξανδρούπολη: Η μεθοδική τους δουλειά έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα στη Black Friday

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα, αλλά όσοι βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη την περασμένη Παρασκευή, ημέρα διεξαγωγής της Black Friday, ακόμα σχολιάζουν εντυπωσιασμένοι την πρωτοφανή κοσμοσυρροή στην αγορά της, αφού η πρωτεύουσα του Έβρου… βούλιαξε από καταναλωτές.

Όλα τα καταστήματα του κέντρου της πόλης ήταν ασφυκτικά γεμάτα και εκείνο που επίσης προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, ήταν το γεγονός πως τεράστιο μέρος των καταναλωτών αυτών αποτελούνταν από Τούρκους τουρίστες. Νέους πελάτες δηλαδή, που είναι γνωστό ότι κατά την επίσκψη στην Αλεξανδρούπολη ξοδεύουν αρκετά χρήματα και οι οποίοι από νωρίς το απόγευμα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αγορά της πόλης, για άλλη μία φορά μέσα στην χρονιά.

Όλα αυτά βέβαια μόνο τυχαία δεν ήρθαν και για όσους το γνωρίζουν λεπτομέρειες, η συγκεκριμένη θετική για την τοπική αγορά και οικονομία εξέλιξη δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς τα τελευταία χρόνια γίνεται συστηματική δουλειά από μία μικρή ομάδα τεχνοκρατών στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κώστα Χατζημιχαήλ και την Γενική Γραμματέα και στενή συνεργάτιδα του, την Βίβιαν Κουρμπανιάν (Βαρτάν). Μία νέα και δυναμική γυναίκα, ιδιαίτερα ικανή και επιτυχημένη όχι μόνο στον δικό της επαγγελματικό και επιχειρηματικό χώρο, αλλά και με ουσιαστική συμμετοχή και προσφορά τόσο στον Εμπορικό Σύλλογο από διάφορες θέσεις όσο και στο Επιμελητήριο Έβρου όπου είναι μέλος της νυν διοίκησης, αλλά και υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές στις 2,3, 4 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό Τμήμα.

Για όλα αυτά εξάλλου είναι ιδιαίτερα αγαπητή και συμπαθής στον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο όλου του Έβρου, μια και δραστηριοποιείται εκτός της Αλεξανδρούπολης και σε Διδυμότειχο Ορεστιάδα. Η κ.Κουρμπανιάν σύμφωνα με πληροφορίες από τον Εμπορικό Σύλλογο, είχε επιφορτιστεί με την προβολή της Black Friday της Αλεξανδρούπολης στην Κωνσταντινούπολη και όπως αποδείχτηκε τελικά το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία, μιας και όπως επισημάναμε, η Αλεξανδρούπολη γέμισε με Τούρκους επισκέπτες την προηγούμενη Παρασκευή.

Εξάλλου αυτή η μεθοδική και συντονισμένη προσπάθεια έχει αλλάξει τα δεδομένα και τις σχέσεις της πόλης με τις γειτονικές ξένες χώρες. Κάτι που επεσήμανε με δηλώσεις του και ο απόλυτα πετυχημένος Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κώστας Χατζημιχαήλ την περασμένη εβδομάδα, μιλώντας σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Εκεί αναφέρθηκε στις μεγάλες καμπάνιες που “έτρεξαν” στην Τουρκία και κυρίως στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και στα κανάλια προβολής και προώθησης που έχουν αναπτυχθεί στον τουρκικό τύπο.

Μετά λοιπόν την εντυπωσιακή επιτυχία της “Λευκής Νύχτας” το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε και η εξίσου πολύ πετυχημένη Black Friday την περασμένη εβδομάδα, να επιβεβαιώσει ότι Χατζημιχαήλ και Κουρμπανιάν, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και την ομάδα τεχνοκρατών, λειτουργούν προγραμματισμένα, μεθοδικά, με σύγχρονη οργάνωση και αντίληψη αλλά και με εξωστρέφεια, φέρνοντας νέους πελάτες στην αγορά της Αλεξανδρούπολης και φυσικά σημαντικά έσοδα στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις σε καιρούς οικονομικής κρίσης.