Ορεστιάδα: Αίσιο τέλος στην αγωνιώδη αναζήτηση από χθες 12χρονου απ’ την αστυνομία

Ορεστιάδα: Αίσιο τέλος στην αγωνιώδη αναζήτηση από χθες 12χρονου απ’ την αστυνομία

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση από χθες ενός 12χρονου στην περιοχή της Ορεστιάδας από την αστυνομία, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί και εκφράζονταν φόβοι για την τύχη του. Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν λίγο οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο χωριό Χειμώνιο όπου κρυβόταν απ’ την στιγμή που πατέραε του που είχε στο μεταξύ συλληφθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν με εντολή του εισαγγελέα και μετά από αίτημα των κοινωνικών λειτουργών, συνελήφθη ο πατέρας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια έντονα ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό μάλιστα είχε απολυθεί από την αστυνομία όπου εργαζόταν ως συνοριοφύλακας. Ζούσε στην Ορεστιάδα με τα τέσσερα παιδιά του, ενώ η συζυγος του είχε φύγει στην Γερμανία όπου δούλευε και έστελνε χρήματα για να συντηρείται η οικογένεια.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί διαπίστωσαν ότι τα τέσσερα παιδιά εδώ και πολύ καιρό δεν περνούσαν καθόλου καλά με τον πατέρα τους, λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης. Υπήρχαν πολλά προβλήματα και έτσι ζήτησαν από τον εισαγγελέα τα παιδιά να οδηγηθούν σε κατάλληλο περιβάλλον κάποιου ιδρύματος. Ενώ όμως τα τρία από αυτά οι αστυνομικοί μαζί με τις κοινωνικούς λειτουργούς τα βρήκαν, το ένα χάθηκε και από χθες το βράδυ αναζητούνταν εναγωνίως. Ο πατέρας δεν έλεγε το παραμικρό, το ίδιο και τα άλλα τρία αδέρφια του και εκφράζονταν φόβοι ακόμα και για τη ζωή του.

Τελικά όμως τέλος καλό όλα καλά, αφού εντοπίστηκε στο Χειμώνιο, χωριό λίγο έξω από την Ορεστιάδα, όπου όπως λένε οι κάτοικοι που είδαν την παρουσία των αστυνομικών, όταν τους αντιλαμβανόταν κατάφερνε να “εξαφανίζεται” σε κάποια ακατοίκητα σπίτια. Όμως πλέον οδηγήθηκε κοντά στα άλλα αδερφάκια του.