Σπαλιάρας αποθεώνει Έβρο: “Βρήκα ανθρώπους διαμάντια. Σε κοιτάνε στα μάτια, λένε καλημέρα και το εννούν”

Σπαλιάρας αποθεώνει Έβρο: “Βρήκα ανθρώπους διαμάντια. Σε κοιτάνε στα μάτια, λένε καλημέρα και το εννούν”

Ξετρελλαμένος και εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν στον βόρειο Έβρο, όπου βρέθηκε στην Ορεστιάδα για να παρουσιάσει Φιλανθρωπικό γκαλά, αλλά και στο Διδυμότειχο ως γκεστ σταρ σε βραδιά του Motivo cafe bar, έμεινε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Στον προσωπικό του λογαριασμό μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έχει χιλιάδες φίλους… αποθέωσε την περιοχή μας.

Έγραψε το γνωστό μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστής: “Στην Αθήνα εμείς οι πρωτευουσιάνοι έχουμε την τάση να υποτιμούμε την επαρχία κ να μιλάμε για χωριά, για αρπαχτές κ διάφορα τέτοια. Εγώ δεν το βλέπω έτσι μ’ αρέσουν οι αποδράσεις στις ομορφιές της Ελλάδας και εδω πάνω στην Ορεστιάδα, στην πρώτη πόλη της Ελλάδας, την πόλη που κρατάει τα σύνορα ...(αν κ εμένα μου φάνηκε τελευταία αφου ηρθα οδικώς απο την Αθήνα 1000 χιλιόμετρα # μια χαρά αεροπορικό μου πλήρωναν οι άνθρωποι εγώ επέλεξα να ερθω με αμάξι γιατι εχω κ άλλη δουλειά σαλονικα αλλα κ γιατι μ αρέσει να φευγω οποτε θελω κ οχι οποτε εχει πτήση).

Εδω πάνω λοιπόν βρήκα ανθρώπους διαμάντια ,ανθρώπους που σου λενε καλημέρα κ το εννοούν, που σε ρωτάνε τι κανεις κ σε κοιτάνε μεςα στα μάτια, ανθρώπους που οπου πας σου φέρνουν φαγητο κ τςιπουρο χωρις να παραγγείλεις …

Η Ορεστιαδα μου δίδαξε κ μου θυμηςε κάτι που εμείς στην Αθήνα έχουμε χαςει. Την Ελληνική φιλοξενία που ειναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παράδοση μας ..σας ευχαριςτω για ολα !!“.