PORTO ELIA Restaurant- Αλεξανδρούπολη: Προσιτές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση, άριστο περιβάλλον

PORTO ELIA Restaurant- Αλεξανδρούπολη: Προσιτές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση, άριστο περιβάλλον

Θέλετε να απολαύσετε την εξαιρετική κουζίνα Σαμοθράκης, με φρέσκα ψάρια, ρυζότο, μακαρονάδα θαλασσινών, ένα ολόκληρο νησί στο πιάτο σας, σε ιδιαίτερα ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ, με άψογη εξυπηρέτηση και άριστο περιβάλλον; Στον παραλιακό δρόμο της Αλεξανδρούπολης σας περιμένει το PORTO ELIA Fish & Meat RESTAURANT.

Το κορυφαίο εστιατόριο της πόλης βρίσκεται στην Απολλωνιάδος και Κρήτης 2 (τηλ. 25510-28668) και σας περιμένει από το μεσημέρι με ποιότητα, εξαιρετικά προσιτές τιμές, άριστη εξυπηρέτηση, γεύσεις και όμορφο, οικογενειακό περιβάλλον που… μυρίζουν θάλασσα.

Δοκιμάστε φρέσκα ψάρια Σαμοθράκης, καθώς και κρέατα δικής μας παραγωγής και κατόπιν παραγγελίας, απολαύστε το γνωστότατο κατσικάκι Σαμοθράκης με την παραδοσιακή γέμιση που όπως και όλα τα πιάτα του Porto Elia θα σας ξετρελάνει.

Δίπλα στη θάλασσα, με θέα το καταγάλανο του θρακικού πελάγους και το νησί της Σαμοθράκης, την κουζίνα του οποίου θα βρείτε στο εστιατόριο μας, μπορείτε να προγραμματίσετε τα προσωπικά, φιλικά, οικογενειακά, αλλά και επαγγελματικά σας γεύματα και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Porto Elia για περισσότερες πληροφορίες:

Porto Elia
PORTO ELIA Fish & Meat RESTAURANT    –    Απολλωνιάδος και Κρήτης 2, στον παραλιακό δρόμο Αλεξανδρούπολης   –   Τηλ. 25510-28668

Social Media – Facebook