Βολές Χατζηκωνσταντίνου: “Κάποιοι θέλουν ως σωτήρες να δίνουν λύσεις σε κλειστά γραφεία”

Βολές Χατζηκωνσταντίνου: “Κάποιοι θέλουν ως σωτήρες να δίνουν λύσεις σε κλειστά γραφεία”

Βολές εναντίον όσων δεν συνεργάζονται με τους φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά προτιμούν να δίνουν λύσεις ως σωτήρες σε κλειστά γραφεία, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Θράκης  και νέος Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό, με αφορμή την συνάντηση της Παννελήνιας Ομοσπονδίας με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά για όλα τα θέματα του τουρισμού, ο κ.Χατζηκωνσταντίνου τόνισε:”Το άριστο θα ήταν και σε τοπικό επίπεδο να υπήρχαν τα αντίστοιχα αντανακλαστικά και κυρίως σε επίπεδο Περιφέρειας. Δυστυχώς είδαμε το αντίθετο το τελευτταίο διάστημα, να μας μέμφουν κιόλας γιατί φέραμε τους φορείς του τουρισμού στην περιοχή, τον ΣΕΤΕ την Παννελήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και τα ινστιτούτα που τους συνοδεύουν και τους κάνουμε κοινωνούς των προβλημάτων και των απόψεων μας ζητώντας την συνεργασία τους.

Φαίνεται κάποιοι θέλουν ως σωτήρες σε κλειστά γραφεία να δίνουν λύσεις. Δυστυχώς δεν δίνουν λύσεις και εμείς σε αυτές τις λογικές είμαστε αντίθετοι και θα παλεύουμε να δίνουμε λύσεις. Το θέμα του χωροταξικού και του ειδικού χωροταξικού στον τουρισμό είναι επίκαιρο και όλη η Ελλάδα ασχολείται και κουβεντιάζει για αυτό εκτός από την δική μας Περιφέρεια για παράδειγμα”.

Όσο για τα θέματα που ο ίδιος έθεσε για την περιοχή μας, τόνισε: “Στο θέμα των συνοριακών σταθμών έγινε υπενθύμιση στην υπουργό ότι αυτό θα πρέπει να λήξει και να βρεθεί λύση με τα πολλά υπουργεία που έχουν ανάμιξη στα θέματα. Όπως επίσης κιαι με τα πνευματικά δικαιώματα που πηγαίνουν κάποιοι και ζητούν τρελά ποσά για αυτά από μικρές τουριστικές επιχειρήσεις”.