Οι προβοκάτσιες των Τούρκων που ξεκίνησαν προχθές, θα συνεχιστούν και σήμερα;

Οι προβοκάτσιες των Τούρκων που ξεκίνησαν προχθές, θα συνεχιστούν και σήμερα;

 

Έντονη ανησυχία και φόβοι ότι οι ξεκάθαρες προβοκάτσιες που ξεκίνησαν προχθές βράδυ οι Τούρκοι πράκτορες που “αλωνίζουν” στην Θράκη με τα τουρκόγλωσσα φέιγ βολάν και τα «μαρκαρίσματα» σπιτιών μουσουλμάνων, μπορεί να γίνουν πολύ “χοντρές” σήμερα με ανυπολόγιστες συνέπειες στην σημερινή επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπάρχει στις ελληνικές αρχές.

Γιατί είναι ξεκάθαρο, ότι πρόκειται για καθαρή τουρκική προβοκάτσια, την οποία φυσικά έσπευσε να εκμεταλλευθεί χθες το πρωί επικριτικά ο Τούρκος Πρόεδρος στη συνάντησή που είχε με τον Έλληνα ομόλογο του Προκόπη Παυλόπουλο. Ούτε φυσικά περνάει απαρατήρητο ότι ο ψευδομουφτής της Ξάνθης Μέτε δεν είναι τυχαίο ότι “σήκωσε” αμέσως το θέμα τόσο με το «μαρκάρισμα» -από αγνώστους- σπιτιών μουσουλμάνων της Κομοτηνής, πάνω στους τοίχους  των οποίων σχημάτισαν με σπρέι σταυρούς, αλλά με το γεγονός ότι επίσης άγνωστοι έριξαν φέιγ βολάν σε μουσουλμανικές συνοικίες της Κομοτηνής, τα οποία ανέγραφαν απειλητικά: «Σκέψου ξανά. Ο Ερντογάν θα φύγει, εσύ όμως θα είσαι και αύριο εδώ». 

Οι Τούρκοι πράκτορες και οι συνεργάτες τους στην Θράκη, τα ακραία και παχυλά αμειβόμενα απ’ το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής στελέχη της μουσουλμανικής μεινότητας, είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης, προκειμένου να έρθει ως επιστέγασμα κάποια δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ότι η χώρα τους θα προστατεύσει την “τουρκική” όπως την αποκάλεσε μπροστά στονβ Προκόπη Παυλόπουλο και Αλέξη Τσίπρα, μεινότητα που ζει στην Θράκη.