Οι μεγαλοοφειλέτες σε Εφορία, ΕΦΚΑ στις περιοχές Σουφλίου και Διδυμοτείχου

Οι μεγαλοοφειλέτες σε Εφορία, ΕΦΚΑ στις περιοχές Σουφλίου και Διδυμοτείχου

Στις ανακοινώσεις και τους καταλόγους που έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, υπάρχουν και εταιρείες στις περιοχές Σουφλίου και Διδυμοτείχου, οι οποίες μάλιστα οφείλουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ σε Εφορία και ΕΦΚΑ, δηλαδή τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Κάποιες από αυτές είναι γνωστές για τις οφειλές τους από τα προηγούμενα χρόνια, όπως η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Διδυμοτείχου ή ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαβάρων και η Δημοτική επιχείρηση Σηροτροφίας Σουφλίου, άλλες έχουν κλείσει ή πτωχεύσει, αλλά κάποιες συνεχίζουν την δραστηριότητα τους εότε στον Έβρο είτε σε άλλες περιοχές (ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ποτά), αν και οφείλουν όχι και τόσο ευκαταφρόνητα ποσά.

Να τονίσουμε ότι τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης, αναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ.

Πρόκειται για οφειλές, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους.

Υπενθυμίζεται ότι στον ιστότοπο της A.A.Δ.Ε. βρίσκονται τα ονόματα εκείνων των οφειλετών, που είχαν ειδοποιηθεί με e-mail για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΣΟΥΦΛΙ

 ΛΑΒΑΡΑ

ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

 ΠΥΘΙΟ