Παρέμβαση Εvros-news.gr στα Παραπολιτικά Fm: Επικίνδυνο εθνικά για τη Θράκη το εκλογικό νομοσχέδιο Σκουρλέτη (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Παρέμβαση Εvros-news.gr στα Παραπολιτικά Fm: Επικίνδυνο εθνικά για τη Θράκη το εκλογικό νομοσχέδιο Σκουρλέτη (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Παρέμβαση στο ραδιόφωνο “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Fm 90.1” έκανε ο υπεύθυνος του Evros-news.gr Κώστας Πιτιακούδης και μίλησε στην εκπομπή του καταξιωμένου δημοσιογράφου Λάμπρου Καλαρρύτη για τους εθνικούς κινδύνους και τις “κερκόπορτες” που ανοίγει στη Θράκη το νομοσχέδιο του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη για τις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Όπως έγραψε ήδη το ΠΡΩΤΟ σε επισκεψιμότητα σάιτ του Έβρου, το νομοσχέδιο Σκουρλέτη που δίνει το δικαίωμα να ψηφίζει κάποιος από τον ένα νομό της Περιφέρειας υποψήφιο άλλου νομού, αλλά και επιβάλλει την εκλογή Αντιπεριφερειαρχών με ψήφο, ενέχει σοβαρούς κινδύνους εκλογής ατόμων για τα οποία θα δοθεί “γραμμή” από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής σε όλους τους μουσουλάνους των τριών νομών της Θράκης, μια και θα είναι πλήρως ελεγχόμενα από αυτό.

Ακόμα, η καθιέρωση τοπικών δημοψηφισμάτων, με δεδομένο ότι η Τουρκία πάντα επεδίωκε να υπάρξουνβ δημοψηφίσματα στη Θράκη για θέματα της μειονότητας, ουσιαστικά… στρώνει κόκκινο χαλί στα σχέδια της. Αλλά η Κυβέρνηση με απαράδεκτη ελαφρότητα παίρνει επικίνδυνες εθνικά αποφάσεις, ενώ δυστυχώς και τα κόμματα της αντιπολίτευσης σιωπούν. Με πρώτη και καλύτερη τη Νέα Δημοκρατία.

ΑΚΟΥΣΤΕ τον Υπεύθυνο του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 fm

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εθνικό “έγκλημα” πάνε να κάνουν Σκουρλέτης και Κυβέρνηση στη Θράκη