Άλλους δυο τέτοιους Αντιδημάρχους να είχε ο Λαμπάκης, η Αλεξανδρούπολη θα “πετούσε”

Άλλους δυο τέτοιους Αντιδημάρχους να είχε ο Λαμπάκης, η Αλεξανδρούπολη θα “πετούσε”

Βόλτα στο Πάρκο των Χριστουγέννων της Αλεξανδρούπολης, αποφάσισαν να κάνουν παρέα με τον δήμαρχο της πόλης Βαγγέλη Λαμπάκη, οι Αντιδήμαρχοι Τραϊανούπολης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Γιάννης Φαλέκας και Φερών Νίκος Γκότσης, που ανέβασε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και την selfie την οποία έβγαλαν οι τρεις τους.

Βρήκαν όλοι τους την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο από τα καθήκοντα τους και στη γιορτινή ατμόσφαιρα του Πάρκου των Χριστουγέννων να συζητήσουν. Όπως λένε άλλωστε όσοι γνωρίζουν την πετυχημένη δράση και παρουσία των δύο συγκεκριμένων Αντιδημάρχων, άλλους δύο τέτοιους να είχε δίπλα του ο κ.Λαμπάκης, η πόλη θα “πετούσε”. Γιατί ο μεν Φαλέκας έχει καταφέρει να προγραμματίσει, να υλοποιήσει και να προετοιμάσει έργα που αφορούν τον τομέα της ενέργειας και της αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών, τα οποία δίνουν υπεραξία στην περιοχή, ενώ ο Γκότσης απ’ το πρωί ως το βράδυ ασχολείται με τις Φέρες και τα προβλήματα τους δίνοντας ουσιαστικές λύσεις.

Κυρίως όμως ο χαρακτήρας τους, ο τρόπος που λειτουργούν και πολιτεύονται αυτοδιοικητικά, δεν έχει καμιά σχέση με ορισμένους άλλους πουμε την στάση τους αντί να προσθέτουν θετικές γνώμες για την δημοτική αρχή, αυξάνουν τις αρνητικές.