Έκλεισε οριστικά ο ισόπεδος κόμβος Αμορίου. Πως θα γίνεται είσοδος και έξοδος στο χωριό

Έκλεισε οριστικά ο ισόπεδος κόμβος Αμορίου. Πως θα γίνεται είσοδος και έξοδος στο χωριό

Έκλεισε οριστικά από σήμερα ο ισόπεδος κόμβος του Αμορίου και πλέον για πάντα θα είναι κλειστός, όπως σας ενημέρωσε από χθες το evros-news.gr. Ισχύουν έτσι νέα δεδομένα για όσους ερχόμενοι από Διδυμότειχο και το Σουφλί  θέλουν να μπουν στο χωριό ή να βγουν από το χωριό ή από αυτό να κατευθυνούν προς Σουφλί και Διδυμότειχο.

Συγκεκριμένα και για να καταλάβουν όσοι θα πρέπει να μπουν στο Αμόριο ή να βγουν από αυτό, ισχύει ότι:

  1. Έχει δοθεί ο ανισόπεδος κόμβος του Αμορίου, που είναι όμως μισός και χρησιμοποιείται μόνο από την μια πλευρά, ενώ υπάρχει επίσης και ο παλιός δρόμος.
  2. Όσοι λοιπόν κατευθύνονται από το Διδυμότειχο για Αμόριο και από Αμόριο προς Σουφλί, Αλεξανδρούπολη, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον συγκεκριμένο (μισό) κόμβο Αμορίου για είσοδο και έξοδο στο χωριό.

3. Από Αμόριο τώρα προς Διδυμότειχο και από Αλεξανδρούπολη, Σουφλί προς Αμόριο όσοι κινούνται θα χρησιμοποιούν το νέο κόμβο Λαβάρων και μέσω του παλιού δρόμου Κισσάριο-Αμόριο θα φτάνουν στο χωριό.

4. Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ τονίζει πως όλα αυτά θα ισχύουν μέχρι να ολοκληρωθεί ο ανισόπεδος κόμβος Αμορίου, από την πλευρά που βρίσκεται προς την Τουρκία, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων που είχαν απειλήσει με αποκλεισμό του δρόμου. Οι διαβεβαιώσεις όμως ότι στους επόλεμνους έξι μήνες θα κατασκευαστεί, δεν είμαι σίγουρος ότι θα τηρηθούν από την πλευρά της εταιρείας.

[post_gallery]