Ζήτησε εξαίρεση ασυμβίβαστου Ειδικός Συνεργάτης του Λαμπάκη. Θα ασκεί συγχρόνως το επάγγελμα του!!!

Ζήτησε εξαίρεση ασυμβίβαστου Ειδικός Συνεργάτης του Λαμπάκη. Θα ασκεί συγχρόνως το επάγγελμα του!!!

Την εξαίρεση του από το ασυμβίβαστο που προβλέπεται για τους Ειδικούς Συνεργάτες ζήτησε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας και Θράκης ο Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα, ώστε να μπορεί παράλληλα με την έμμισθη θέση που ανέλαβε δίπλα στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη να ασκεί και το επάγγελμα του. 

Έχοντας εξασφαλίσει και την σχετική συναίνεση του κ.Λαμπάκη, που τον έχει προσλάβει για θέματα Τύπου και Επικοινωνίας, υπέββαλε την σχετική αίτηση που με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης  κ.Σάββα έγινε δεκτή.

Εξαιρείται λοιπόν από το ασυμβίβαστο ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και θα μπορεί παράλληλα με την καλά αμειβόμενη θέση του Ειδικού Συνεργάτη, να εργάζεται και ως Ελεύθερος επαγγελματίας, ασκώντας το επάγγελμα του Ασφαλιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Παύλου Μιχαηλίδη ως συνεργάτη του Λαμπάκη.

Όλα αυτά φυσικά γίνονται απόλυτα νόμιμα, αφού προβλέπονται τέτοιες εξαιρέσεις για τους Ειδικούς Συνεργάτες. Οπότε, όπως έλεγε παλαιότερα και ο Γιώργος Βουλγαράκης, υπουργός των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία όπως είναι γνωστό ανήκει και μάλιστα είναι στέλεχος ο κ.Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα, ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό… 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗMΑΡΧΟΥ κ.ΛΑΜΠΑΚΗ

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Σάββα