Ψάχνει σέντερ φορ στη Βουλγαρία η Α.Ε.Διδυμοτείχου. Το θέμα χειρίζεται ο Τελκίνσκι

Ψάχνει σέντερ φορ στη Βουλγαρία η Α.Ε.Διδυμοτείχου. Το θέμα χειρίζεται ο Τελκίνσκι

Την αναζήτηση ενός σέντερ φορ που θα μπορεί να μετατρέπει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί και πολλές από αυτές χάνει, με αποτέλεσμα μαζί να… χάνει και πολύτιμους βαθμούς, έχουν ξεκινήσει στη γειτονική Βουλγαρία οι άνθρωποι της Α.Ε.Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι διοικούντες έχουν ήδη συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τον Βούλγαρο τεχνικός Κρίστο Τελκίνσκι, εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις που ο ίδιος τσέκαρε και έχει προτείνει και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει ταξίδι στην γειτονική χώρα είτε του Προέδρου Νίκου Τσουλκανάκη είτε συνεργάτη του στη διοίκηση, ώστε μαζί με τον προπονητή να κάνουν τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις.

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι άλλωστε φανερό στην ομάδα του Διδυμοτείχου και οι χαμένες ευκαιρίες σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ εθνικής, κοστίζουν ακριβά. Ιδιαίτερα εντός έδρας, οι παίκτες της ΑΕΔ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους, δεν μπορούν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες. Γι’ αυτό αναζητείται ο επιθετικός που θα μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι διαιτητές με τον Αετό Ορφανού

Ορίστηκαν στο μεταξύ από την ΚΕΔ οι διαιτητές για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Football league 2, και για το εκτός έδρας ματς με τον Αετό Ορφανού θα σφυρίξουν οι:

Αετός Ορφανού-ΑΕ Διδυμότειχου

Κυριακή 17/12, 15:00

Διαιτητής: Γεωργιτσόπουλος (Δράμας)
Βοηθοί: Χασιώτης, Ραφικάλης (Δράμας)

Όλοι στην Α.Ε.Διδυμοτείχου εύχονται να σταματήσουν διαιτησίες τύπου του απαράδχεκτου Δρακίδη  από την Κομοτηνή, ο οποίος τους στέρησε τέσσερις πολύτιμους βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδι με Ξηροπόταμο και Άρη Αβάτου.