Αλεξανδρούπολη: Το όνομα του Δημήτρη Καραβασίλη, Διευθυντή της Grecotel, προστέθηκε στους υποψήφιους δημάρχους

Αλεξανδρούπολη: Το όνομα του Δημήτρη Καραβασίλη, Διευθυντή της Grecotel, προστέθηκε στους υποψήφιους δημάρχους

O Δημήτρης Καραβασίλης, o πετυχημένος Διευθυντής των ξενοδοχείων της Grecotel  Astir και Egnatia στην Αλεξανδρούπολη, είναι το νέο όνομα που άρχισε να ακούγεται τελευταία, μεταξύ αυτών που φέρονται ως πιθανοί υποψήφιοι για τον δήμο Αλεξανδρούπολης στις εκλογές του 2019.

Αυτή είναι η άφθαρτη περίπτωση από άποψη ανάμιξης στα αυτοδιοικητικά και γενικότερα πολιτικά πράγματα της περιοχής, για την οποία έγραψε τις προηγούμενες ημέρες το evros-news.gr. Πρόκειται, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, για απόλυτα πετυχηημένο manager στον ιδιωτικό τομέα, διευθύνει χρόνια τώρα με επιτυχία τα δυο κορυφαία ξενοδοχεία της πόλης και τον έχει εμπιστευθεί ο τεράστιος όμιλος Δασκαλαντωνάκη. Γύρω του μάλιστα απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αναπτύσσεται έντονη κινητικότητα.

Αρκετοί φίλοι και γνωστοί του προτείνουν να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την πολιτική και συγκεκριμένα τον δήμο Αλεξανδρούπολης, ο ίδιος κατά καιρούς έδειξε ότι θα το σκεφτόταν υπό κάποιες προϋποθέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Αν και έχει συγγενεικές σχέσεις με αρκετούς τοπικούς παράγοντες της πολιτικής ζωής, είτε κεντρικής είτε αυτοδιοικητικής, κάνει συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που επίσης αγωνιούν για το μέλλον της Αλεξανδρούπολης, όταν τον ρωτούν διαψεύδει πως σκέφτεται να αναμιχθεί ενεργά με τις δημοτικές εκλογές.

Ιδεολογικά κινείται στον κεντρώο προς κεντροαριστερό χώρο, έχει όμως άριστες σχέσεις λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας και με τον κεντροδεξιό χώρο, ενώ είναι δεδομένο πως αν το αποφασίσει, θα έχει την πολύπλευρη στήριξη του ιδιοκτήτη της εταιρείας που διευθύνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Άφθαρτος και απόλυτα πετυχημένος στο χώρο του, ακούγεται για υποψήφιος δήμαρχος