Ο Εβρίτης ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλάει για τη “ζημιά” στην πρώτη σεξουαλική εμπειρία

Ο Εβρίτης ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλάει για τη “ζημιά” στην πρώτη σεξουαλική εμπειρία

Ο συμπατριώτης μας ανςρχόμενος ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης από την Ορεστιάδα, μίλησε στο περιοδικό In Style και με αφορμή την παράσταση «Σεξ Λεξικόν» στην οποία πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε στην “ζημιά” που έπαθε όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ, αφού αναγκάστηκε να προσποιηθεί για να μην… γίνει ρεζίλκι στην παρτενέρ του.

Αν και δεν ξέρουμε σε ποιά ηλικία του συνέβη αυτό, αν δηλαδή ήταν μέχρι την στιγμή που έμενε στην Ορεστιάδα και πριν φύγει για σπουδές στη Θεσσαλονίκη, ο πολύ ταλαντούχος συντοπίτης μας ηθοποιός που πλέον είναι ζευγάρι με την γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, ρωτήθηκε αν του έχει συμβεί κάτι αστείο στο σεξ.

«Είναι πολύ αστείο το ότι την πρώτη φορά που έκανα σεξ η διάρκεια της συνεύρεσης ήταν η ελάχιστη δυνατή, αλλά επειδή δεν ήθελα να το δείξω στη σύντροφό μου, συνέχισα την κινησιολογία του σεξ μέχρι που δεν μπορούσα άλλο να αντεπεξέλθω στις ανάγκες της πράξης!» αποκάλυψε και συνέχισε: «στο τέλος αναγκάστηκα να προσποιηθώ οργασμό εκείνη τη στιγμή, γιατί απλά δεν γινόταν να συνεχίσω!».

Όπως γράφει το περιοδικό: “Ο Σπύρτος Χατζηαγγελάκης είναι ο ορισμός του καλλιτέχνη. Ο πυρήνας του είναι η υποκριτική, την οποία βιώνει έντονα μέσα από το προσωπικό του φίλτρο και την επικοινωνεί με τις ερμηνείες του πάνω στη σκηνή, αλλά η ανάγκη του να εκφραστεί αγγίζει κι άλλες τέχνες, από τη φωτογραφία και τη μουσική μέχρι τη μαγειρική. Το πάθος του, όταν μιλάει για τις ικανότητές του στην κουζίνα, το προδίδουν.

«Μαγειρεύω πολύ, γιατί μου αρέσει. Νιώθω ότι δημιουργώ και ποτέ δεν κάνω το ίδιο φαγητό. Ανοίγω τα ντουλάπια και ό,τι φτιάχνω θα έχει μια νέα ιδιαιτερότητα, ακόμα κι αν είναι ίδια η πρώτη ύλη» μας λέει. Ο νέος πρωταγωνιστής της Μουρμούρας έχει μια ακραία, ενδιαφέρουσα θεατρική πορεία και ακόμα κι αν νιώθετε ότι τον γνωρίζετε καλά από τα σχόλια που έχετε ακούσει, στην πραγματικότητα είναι ένας καλλιτέχνης που μιλάει σπάνια, γιατί δεν τον αφορά ιδιαίτερα το celebrity κομμάτι που ακολουθεί το επάγγελμά του.

Αφού τον κυνηγήσαμε ανάμεσα στις παραστάσεις του Σεξ Λεξικόν και στα γυρίσματα του Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, καταφέραμε να κουβεντιάσουμε μαζί του για την τέχνη, το σεξ, τη Μαίρη και όλα όσα συνθέτουν την καθημερινότητα του ηθοποιού. Απολαύστε τον σε μια σπάνια συνέντευξη.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πρωταγωνιστεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην παράσταση Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Έρωτα με τη Φωτεινή Αθερίδου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στην παράσταση Gloom με την ομάδα C. for Circus – και οι δύο στο Θέατρο 104. Επίσης κάθε Πέμπτη και Παρασκευή δείτε τον στην τηλεοπτική σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα στον Alpha και από τα μέσα Δεκεμβρίου στη μίνι σειρά τρόμου Athens Dark στο Netwix.