Πατέρας θα γίνει ο συντοπίτης μας Μιχάλης STAVENTO. Η σύντροφος του Ήβη Αδάμου είναι έγκυος

Πατέρας θα γίνει ο συντοπίτης μας Μιχάλης STAVENTO. Η σύντροφος του Ήβη Αδάμου είναι έγκυος

Πατέρας θα γίνει ο συντοπίτης μας από την Αλεξανδρούπολη Μιχάλης Κουϊνέλης (STAVENTO), αφού περιμένουν με την σύντροφο του τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου το πρώτο τους παιδί.

Ο Μιχάλης, που ζει τον περισσότερο χρόνο στην Αλεξανδρούπολη, στο σπίτι του στην Μάκρη και εδώ εμπνέεται και γράφει τα τραγούδια του που κάνουν θραύση, έμαθε μαζί με την αγαπημένη του Ήβη τα ευχάριστα νέα του γιατρού, για την εγκυμοσύνη της.  Είναι ασφαλώς το καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα του ζευγαριού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Ήβη Αδάμου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Κουινέλη. Η τραγουδίστρια και ο Stavento επισημοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την πενταετή σχέση τους και είναι όσο ποτέ έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Μάλιστα σε συνεντεύξεις τους στο παρελθόν και οι δύο είχαν δηλώσει πως σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν οικογένεια και να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 και ο έρωτας τους καλά κρατεί. Stavento και Ηβη Αδάμου φροντίζουν να δείχνουν πόσο καλά είναι μαζί, κάθε φορά που κάνουν δημόσια εμφάνιση.

Την είδηση της εγκυμοσύνης της, επιβεβαίωσε  η Ήβη Αδάμου, η οποία ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Aρένα. Η Κύπρια τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, από τον Μιχάλη Κουινέλη, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την ίδια, αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ήβη Αδάμου βλέποντας τις φήμες και τα δημοσιεύματα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ξεκαθάρισε: «Εδώ που φτάσαμε, θα σας πω την αλήθεια… Ναι, ισχύει. Δεν θα το κρύψω, απλά επειδή ακόμα είναι αρχή, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Εδώ είμαστε γι αυτή την όμορφη βραδιά! Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες θα συνεχίσουν κανονικά».