Α.Ε.Διδυμοτείχου: “Πικρία γιατί σε έναν ακόμα αγώνα είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε 14 αντιπάλους”

Α.Ε.Διδυμοτείχου: “Πικρία γιατί σε έναν ακόμα αγώνα είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε 14 αντιπάλους”

Σε έναν ακόμα αγώνα που έδωσε η Α.Ε.Διδυμοτείχου στην περιοχή της Καβάλας, αυτή την φορά με τον Αετό Ορφανού, υποχρεώθηκε σε ήττα με 1-0 λόγω της διαιτησίας. Όπως είχε γίνει άλλωστε και στο ματς με την Καβάλα, με το ίδιο σκορ που διαμορφώθηκε τότε από ανύπαρκτο πέναλτι.

Γι’ αυτό και στην επίσημη σελίδα της ομάδας, εκφράστηκε η δικαιολογημένη έντονη πικρία για το γεγονός ότι η Α.Ε.Δ κλήθηκε να αντιμετωπίσει άλλη μια φορά 14 αντιπάλους, με ξεκάθαρη φυσικά αναφορά στις αποφάσεις της διαιτητικής τριπλέτας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα, που είναι η τρίτη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Διδυμοτείχου αναφέρει:

“Την 3η της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα η ομάδα μας καθώς σε ακόμα ένα αγώνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει 14 αντιπάλους .
Χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο το αγώνα,βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου σε μια ανύποπτη φάση,αυτό ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας εμφανίστηκε πεισμωμένη και έτοιμη για την ανατροπή κλείνοντας τον αντίπαλο στα καρέ του Δυστηχως χωρίς να μπορέσει μα μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες της.
Κλείνουμε αγωνιστικά το 2017 με πικρία για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από την διαιτησία για ακόμα ένα αγώνα.
Βάλσαμο η διακοπή του πρωταθλήματος για τρεις βδομαδες καθώς θα μας δώσει την δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών,είναι το μοναδικό που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όσους αγαπάνε την ομάδα.
Συνεχίζουμε,ενωμένοι,πεισμωμένοι και με όρεξη για δουλειά”.

Αποβλήθηκαν Τελκίνσκι, Εμρέ

Η Α.Ε.Διδυμοτείχου δεν έχασε μόνο το ματς, αλλά και τον προπονητή Κρίστο Τελκίνσκι που αποβλήθηκε από τον απαράδεκτο διαιτητή Γεωργιτσόπουλο στο 53′, αλά και τον Εμρέ στο 77′ μετά από συμπλοκή παικτών στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αποβλήθηκε και ο Αποστολίδης των γηπεδούχων που στο 2′ από γέμισμα του Μαυρομάτη, η μπάλα βρήκε τον Κουρδάκη, χτύπησε στο δεξί δοκάρι και πέρασε παράλληλα.

Στο  34′ γύρισμα του Ελέζι, σουτ του Σαββατιανού, σώζει πάνω στη γραμμή ο Τζανετάκος. Στο 37′ φάση διαρκείας στα καρέ του Αετού, κεφαλιά του Γιαννόπουλου, φεύγει πάνω από την εστία και χάνεται η σπουδαία ευκαιρία. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 39′ μακρινό φάουλ του Φ. Τζαμπέγια, χάνει την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του ο Συριτούδης, αυτή θα φύγει κάτω από τα πόδια του και έγινε το τελικό 1-0.

Στο 42′ φάουλ του Εμρέ, η μπάλα έφυγε άουτ και στο 65′ ο Θάνος έκανε τη σέντρα-σουτ κι αυτή θα σταματήσει στη συμβολή των δοκών και έτσι δεν έγινε τουλάχιστον η ισοφάριση για την Α.Ε.Διδυμοτείχου που σίγουρα την δικαιούνταν.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Διδυμοτείχου: Συριτούδης, Θάνος (68′ Αλεξακίδης), Καζάλας, Κουρδάκης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατιαλάκας (55′ Παπούδης), Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης (48′ Ζαφειρόπουλος).

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Μαυρομάτης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι (87′ Ευκαρπίδης), Τζαμπέγια Φ. (90+3′ Ρήντα), Τζαμπέγια Γ. (61′ Σαλπιγγίδης), Αποστολίδης, Σαββατιανός (69′ Δουμάνης).

Tα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Άρης Αβάτου-Απόλλων Παραλιμνίου 1-1
Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης 1-2
Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-0
Αετός Ορφανού-ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0
Ορφέας Ξάνθης-Καβάλα 1-0
Ελπίς Σκουτάρεως-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΑΓΩΝΕΣ)
1.Απόλλων Παραλιμνίου 21 (18-5)
————————————
2. Ελπίδα Σκουτάρεως 21 (14-8)

3. Καβάλα 17 (12-7)

4. Νέστος Χρυσούπολης 17 (12-5)

5. Αετός Ορφανού 15 (10-10)

6. Άρης Αβάτου 14 (7-7)

7. ΑΕ Διδυμοτείχου 13 (8-7)

————————————

8. Ορφέας Ξάνθης 12 (7-9)

9. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 11 (6-10)

10. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 8 (7-11)

11. Δόξα Προσκυνητών 8 (11-19)

12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 6 (6-17)