Ο υπουργός δύο σταθμών διοδίων (Μέστη, Αρδάνιο), θα εγκαινιάσει 15 χιλ. του ανολοκλήρωτου κάθετου άξονα

Ο υπουργός δύο σταθμών διοδίων (Μέστη, Αρδάνιο), θα εγκαινιάσει 15 χιλ. του ανολοκλήρωτου κάθετου άξονα

Σιγά μην άφηναν στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναξιοποίητη τέτοια ευκαιρία για φιέστα. Έτσι λοιπόν, την ερχόμενη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, θα βρεθεί στα Λάβαρα για να παραδώσει τα 15 χιλιόμετρα από Ψαθάδες ως την Μάνδρα που δόθηκαν ήδη στην κυκλοφορία, του ανολοκλήρωτου εδώ και δεκαετίες κάθετου άξονα Αρδάνιο-Ορμένιο.

Ο υπουργός των δύο νέων σταθμών διοδίων στον Έβρο, της Μέστης που κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ και ετοιμάζεται να λειτουργήσει και του Αρδανίου για την κατασκευή του οποίου ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες, θα παραδώσει ένα τμήμα που σίγουρα διευκολύνει την κίνηση των αυτοκινήτων όσον αφορά τον χρόνο και με ευθύνη των προηγούμενων Κυβερνήσεων δεν είχε ολοκληρωθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά όχι και την ασφάλεια των οδηγών. Γιατί μιλάμε για έναν δρόμο που δεν έχει μπάρα στη μέση και μόλις πριν λίγους μήνες, τον περασμένο Ιούλιο, λίγα μέτρα από εκεί που με τυμπανοκρουσίες θα κάνει τα εγκαίνια ο κ.Σπίρτζης στη Μάνδρα, έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο ένας Βούλγαρος οδηγός μοτοσυκλέτας. Το δυστύχημα εκείνο που είχε συγκλονίσει έγινε λίγο πριν το Σουφλί, αφού λόγω έλλειψης διαχωριστικού όταν έκανε προσπέραση σε νταλίκα και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα.

Πέντε χιλιόμετρα πιο πέρα, υπάρχει η ανολοκλήρωτη παράκαμψη της Κορνοφωλιάς, τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να περνούν μέσα από το χωριό και ο υπουργός Υποδομών θα κόβει κορδέλες και θα λέει πόσα έκανε η Κυβέρνηση του στα δημόσια έργα. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι δίπλα του θα στέκονται όλο καμάρι οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καίσας και Δημήτρης Ρίζος, καθώς και οι κομματικοί τους φίλοι για να υπάρξει το ανάλογο ντεκόρ για τα κανάλια.

Μόνο που όλα αυτά συμπίπτουν με την λειτουργία των διοδίων της Μέστης και χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει αν οι κάτοικοι του Έβρου τελικά θα απαλάσσονται από την καταβολή τους. Ξέρετε, τα διόδια που ο Σπίθρτζης και οι “σύντροφοι” του τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ(γιατί ο άνθρωπος προέρχεται από το… βαθύ ΠΑΣΟΚ), έλεγαν ότι δεν πρέπει να πληρώνει ο κόσμος και σήκωναν τις μπάρες να περάσουν.