Δέλτα ‘Εβρου: Βρέθηκε το μπουφάν του αγνοούμενου ψαρά. Δύτες της ΕΜΑΚ προστέθηκαν στις έρευνες

Δέλτα ‘Εβρου: Βρέθηκε το μπουφάν του αγνοούμενου ψαρά. Δύτες της ΕΜΑΚ προστέθηκαν στις έρευνες

Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο Γιάννη Αλμαζίδη από την Αλεξανδρούπολη, αφού από τα συνεργεία αναζήτησης της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, βρέθηκε ένα μπουφάν που σύμφωνα με τους συγγενείς του 49χρονου νοσηλευτή, ανήκει σε αυτόν. Στις έρευνες προστέθηκαν πλέον και δύτες που ήρθαν από την ΕΜΑΚ της Θεσσαλονίκης και όλοι μαζί “χτενίζουν” την περιοχή, επικεντρώνοντας κοντά στο στρατιωτικό φυλάκιο ΕΓΝΑΤΙΑ. 

Όσο περνούν όμως οι ώρες και οι μέρες και δεν βρίσκεται κάποιο ίχνος έστω από το αυτοκίνητο του ένα μαύρο τζιπ Suzuki Vitara, με αριθμό κυκλοφορίας KNK 4676 με το οποίο οδηγώντας χάθηκε από τις 18 Δεκεμβρίου στο Δέλτα του Έβρου, οι ελπίδες μειώνονται. Ο Γιάννης Αλμαζίδης ξεκίνησε από το σπίτι του στο χωριό Άβαντα για να πάει για ψάρεμα με καλάμι στο Δέλτα του ποταμού Έβρου και το τελευταίο σήμα του κινητού του τηλεφώνου, εξέπεμψε στην ευρύτερη περιοχή του Δέλτα.

Οι έρευνες στην ξηρά και στο ποτάμι από κατοίκους της περιοχής , άνδρες της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον διοικητή Κωνσταντίνο Κούκουρα και ομάδες διασωστών της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά  και δύτες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, αλλά εκτός του μπουφάν δεν εντόπισαν το αυτοκίνητο και φυσικά τον ίδιο. Με έντονη αγωνία ένας από τα παιδιά του, ο γιος του, παρακολουθεί και συμμετέχει και αυτός στις προσπάθειες εντοπισμού του αγνοούμενου πατέρα του.

Η Αγγελική Νικολούλη και το “Φως στο Τούνελ”

για την υπόθεση του αγνοούμενου

Στιο μεταξύ, στην ιστοσελίδα της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη που προβάλλεται στον ALPHA κάθε Παρασκευή, η 15χρονη κόρη του Μαρία, η μικρότερη από τα τέσσερα παιδιά του, απηύθυνε έκκληση μέσω της εκπομπής σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει , για να βρεθεί ο πατέρας της”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Βέβαια απόψε η εκπομπή δεν θα προβληθεί, αλλά επειδή χιλιάδες κόσμος μπαίνουν στην ιστοσελίδα της, η έκκληση σίγουρα θα φτάσει σε πολύ κόσμο μήπως και βρεθεί κάποιος που γνωρίζει οτιδήποτε και βοηθήσει στις έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΓΩΝΙΑ: Κανένα ίχνος του κυνηγού-ψαρά στο Δέλτα Έβρου. Που επικεντρώνονται οι έρευνες ΕΜΑΚ, αστυνομίας