Ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας επισκέφθηκε το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στο λιμάνι

Ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας επισκέφθηκε το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στο λιμάνι

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης  Χρήστος Δούκας, συνοδευόμενος από τον ναυπηγό κ. Φώτη Πιρπιρή, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη με την θεσμική του ιδιότητα, στο επιβατηγό πλοίο “ΣΑΟΝΗΣΟΣ” που βρίσκεται ήδη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και περιμένει κάποια τυπικά έγγραφα από το υπουργελίο Ναυτιλίας και Νησιωβτικής Πολιτικής, προκειμένου να ξεκινήσει τα δρομολόγια προς την Σαμοθράκη. 

Ο κ.Δούκας αφού ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του πλοίου από τον Πλοίαρχο κ. Κασσιανό Γεροκώστα, τον ευχαρίστησε και δήλωσε εντυπωσιασμένος τόσο για την ποιότητα του πλοίου όσο και από  την αρτιότητα του εξοπλισμού. Όλα δείχνουν πως μετά τα Χριστούγεννα το ΣΑΟΝΗΣΟΣ θα αρχίσει να καλύπτει την γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και μαζί μμε το ΣΑΟΣ ΙΙ που αποφασίστηκε από τον πλοιοκτήτη Φώτη Μανούση να παραμείνει στις γιορτές και αυτό για λόγους ασφαλείας ώστε να κάνει κάποια δρομολόγια, θα μεταφέρουν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Σαμοθράκης στο νησί.

Αν και χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες, λόγω της γνωστής διαχρονικής γραφειοκρατίας του ελληνικού Κράτους και της ανευθυνοϋπευθυνότητας των διαφόρων αρμοδίων, οι οποίοι κάποις φορές κρατούν “ομήρους” στα συρτάρια τους επιχειρηματίες και επενδύσεις, τέλος καλό όλα καλά και το ΣΑΟΝΗΣΟΣ είναι έτοιμο να σαλπάρει για Σαμοθράκη.