Δήμος Αλεξανδρούπολης: “Στηρίζει” τις τοπικές επιχειρήσεις τυπώνοντας τα έντυπα του στην… Δράμα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: “Στηρίζει” τις τοπικές επιχειρήσεις τυπώνοντας τα έντυπα του στην… Δράμα

Απ’ ευθείας σε επιχείρηση της… Δράμας ανέθεσε ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης την προμήθεια 7.000 εντύπων τουριστικής προβολής του δήμου Αλεξανδρούπολης αξίας 3.472,00 ευρώ, “στηρίζοντας” φαίνεται με αυτό τον τρόπο τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης και του νομού Έβρου γενικότερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με την υπ αριθμ. ΑΠΟΦΑΣΗ 2726/2017 για ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: αναθέτει την  (προμήθεια 7.000 εντύπων τουριστικής προβολής του Δήμου Αλεξ/πολης- επανεκτύπωση) στην επιχείρηση στους Χ. ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ – ΑΦΟΙ ΒΡΟΧΙΔΗ Ο.Ε. με ΑΦΜ 082478249, Δ.Ο.Υ. ΔΡΑΜΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Π.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 21, Τ.Κ. 66100 – ΔΡΑΜΑ, τηλ. Επικοινωνίας: 2521047212,δαπάνης :3.472,00 €.

Το Evros-news.gr ούτε επιχειρήσεις εκτύπωσης εντύπων διαθέτει, ούτε την παραμικρή σχέση έχει με αυτού του είδους την δραστηριότητα, ώστε να μας κατηγορήσει κάποιος για οποιαδήποτε… σκοπιμότητα. Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε, ότι ο δήμος της Αλεξανδρούπολης και προσωπικά ο δήμαρχος κ.Λαμπάκης, προφανώς έχουν… περίεργη αντίληψη για την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και με απ’ ευθείας αναθέσεις δίνει τις συγκεκριμένες εργασίες σε επιχειρήσεις όχι μόνο εκτός Δήμου αλλά και εκτός νομού.

Δεν ξέρω φυσικά αν θα έκανε το ίδιο σε περίπτωση που συγγενικό πρόσωπο κάποιου δημοτικού συμβούλου είχε τέτοιου είδους επιχειίρηση. Γιατί σε συγκεκριμένη εταιρεία οι απ ευθείας αναθέσεις… πάνε σύννεφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 7.000 ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Η εταιρεία της Δράμας στην οποία ανατέθηκε η παραγωγή των εντύπων

Art studio – Χ. Αρτεμιάδης – Αφοί Βροχίδη Ο.Ε. _ 66100.gr