Η Ορεστιάδα κερδίζει τις εντυπώσεις με το “Χωριό των Αγγέλων”(video)

Η Ορεστιάδα κερδίζει τις εντυπώσεις με το “Χωριό των Αγγέλων”(video)

Η Ορεστιάδα είναι σίγουρα αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις φέτος από όλες τις πόλεις του Έβρου, με το πανέμορφο “Χωριό” των Αγγέλων” στην κεντρική της πλατεία και τις εκδηλώσεις “Αγγέλων Φως 2017” που διοργανώνονται σε όλη την πόλη, αλλά και σε κάποια απ’ τα χωριά του δήμου. 

Ο στολισμός και οι δυνατότητες που δίνει σε όλη την οικογένεια να περάσει όμορφες γιορταστικές στιγμές στην πλατεία, όπως είναι φυσικό αποτελούν “πόλο έλξης” όχι μόνο για τους κατοίκους της Ορεστιάδας ή για τους δημότες της, αλλά και για ολόκληρο τον βόρειο Έβρο και επισκέπτες από γειτονικές περιοχές αλλά και χώρες όπως η Τουρκία και η Βουλγαρία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από το “Χωριό των Αγγέλων” του Chris Roro(Χρήστου Ρορόπουλου).

Ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μαυρίδης από την πλευρά του, δεν κρύβει την χαρά και ικανοποίηση του για την ανταπόκριση που είχε όλη η  φετινή διοργάνωση “Αγγέλων Φως” και την παρουσία του κόσμου στις καθημερινές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατεί και τις καιρικές συνθήκες που κάποιες στιγμές δεν είναι καθόλου… σύμμαχος.

Gepostet von Vassilis Mavridis am Samstag, 23. Dezember 2017

Ο ενθουσιασμός του μάλιστα φαίνεται και από το γεγονός ότι φροντίζει να ανεβάζει συνέχεια στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στιγμές από τις εκδηλώσεις στην πλατεία της πόλης.

Gepostet von Vassilis Mavridis am Samstag, 23. Dezember 2017