Δάνειο 65.000 ευρώ αποφασίστηκε να ζητήσει η ΤΙΕΔΑ απ’ την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου

Δάνειο 65.000 ευρώ αποφασίστηκε να ζητήσει η ΤΙΕΔΑ απ’ την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου

Δάνειο 65.000 ευρώ αποφασίστηκε να ζητήσει από την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ Α.Ε), προκειμένου το ποσό αυτό να χρησιμοποιηθεί ως κεφάλαιο κίνησης για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της εταιρείας καθ’ όλη τη χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση της 15ης Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης εισηγούμενος το θέμα ζήτησε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να τον εξουσιοδοτήσουν για να καταθέσει αίτηση δανείου στην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, ποσού εξήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (65.000 ).

Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον αριθμό δόσεων και τα επιτόκια θα υπάρξει σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Προφανώς θα πρέπει πρώτα ο κ.Αρβανιτίδης να ζητήσει το δάνειο αυτό επίσημα από την τράπεζα και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της Σταύρο Σταυράκογλου και το Δ.Σ της και αφού συζητήσουν τις λεπτομέρειες και απαντήσουν θετικά, τότε να ξαναφέρει το θέμα για έγκριση.
Η απόφαση για να ληφθεί δάνειο πάρθηκε κατά πλειοψηφία, αφού μειοψήφισε ο Ευάγγελος Γουμενίδης. Απουσίαζαν ο Στέλιος Ζαντανίδης και η Καραμπατζάκη Ευαγγελία.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΤΙΕΔΑ και την απόφαση που πήρε

ΔΑΝΕΙΟ ΤΙΕΔΑ ΑΕ

Ψάχνει δανεικά η ΤΙΕΔΑ, όταν δεν έχει ακόμα

ανακοινώσει τον απολογισμό της Γιορτής Κρασιού;

Οι λόγοι που επικαλείται η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ για την λήψη δανείου 65.000 ευρώ από την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου (θα δούμε αν τελικά δεχθεί να το δώσει), είναι προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως κεφάλαιο κίνησης για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της εταιρείας καθ’ όλη τη χειμερινή περίοδο. Κοινώς, έχει ανάγκη από ρευστό η συγκεκριμένη Δημοτική Επιχείρηση του δήμου Αλεξανδρούπολης και ψάχνει για δανεικά.
  • Αλήθεια, αφού το καλοκαίρι ο κ.Αρβανιτίδης πανηγύριζε για την πετυχημένη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού και τα έσοδα, πότε θα μάθουμε τελικά πόσα ήταν αυτά και αν προέκυψε κέρδος;
  • Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο οικονομικός απολογισμός;
  • Η αύξηση των εισιτηρίων στο δημοτικό camping και την δημοτική πλαζ δεν έφεραν έσοδα και χρειάζονται δανεικά για να λειτουργήσει τον χειμώνα η ΤΙΕΔΑ;
  • Είναι σοβαρά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσει ο Πρόεδρος της Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, αλλά και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης που τον έχει διορίσει. Αν ο πρώτος δεν καταφέρνει να διοικεί σωστά την δημοτική επιχείρηση, τότε γιατί τον στηρίζει και δεν τον αντικαθιστά;