Βράβευση των παιδιών αστυνομικών της Ορεστιάδας που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Βράβευση των παιδιών αστυνομικών της Ορεστιάδας που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η  Τοπική Διοίκηση Ορεστιάδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), πραγματοποίησε εκδήλωση για την βράβευση των παιδιών των αστυνομικών τα οποία αρίστευσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά, αλλά και όσα και εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συμπαράσταση της Δ.Α. και της Σ.Ε.Α.Υ.Ο και είναι καθιερωμένη από το 1994. Ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Κωνσταντίνος Λύτρας αναφέρθηκε στους σκοπούς της εκδήλωσης και ακολούθησε από τους επισήμους απονομή βραβείων και δώρων.


Στην εκδήλωση παρέστησαν η Βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά που έκανε και τις περισσότερες απονομές ως μοναδική εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου από το νομό, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασαχάλης Συριτούδης, ο Πρόεδρος και Α΄ Αντ/δρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας Ηλίας Ακίδηςκαι Τζιαμπαζάκης, σύσσωμο το Δ.Σ. της Τ.Δ και φυσικά αστυνομικοί με τις οικογένειες τους.


* Επιτυχόντες σε ΑΕΙ που βραβεύτηκαν:

ΓΚΑΙΔΑΤΖΗ Βάια, ΓΚΑΙΔΑΤΖΗ Βασιλική, ΓΚΑΚΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΓΚΟΥΖΟΥΜΑ Γεωργία, ΠΑΠΟΥΤΣΟΥΔΗΣ Αθανάσιος, ΧΑΡΙΣΗ Χριστίνα.


* Επιτυχόντες σε ΤΕΙ που βραβεύτηκαν:

ΔΕΜΙΡΗΣ Ηλίας, ΠΙΝΤΙΔΗΣ Γεώργιος, ΑΣΠΙΩΤΗΣ Θεοχάρης, ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ Ιωάννης. 

Αριστεύσαντες στο ΛΥΚΕΙΟ:

ΑΚΙΔΟΥ Ειρήνη, ΜΠΟΚΑΛΙΔΟΥ Ελένη, ΜΠΟΥΡΤΖΟΥ Κυριακή, ΝΕΛΛΑ Αικατερίνη, ΠΙΝΤΙΔΟΥ Ιωάννα, ΣΤΕΦΑΝΟΥ Αικατερίνη.


* Αριστεύσαντες στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ:

ΑΚΙΔΟΥ Γεωργία, ΚΟΥΒΑΡΔΑ Νικολέτα, ΛΕΛΙΔΗ Αναστασία, ΝΕΛΛΑ Δήμητρα, ΠΑΠΟΥΤΣΟΥΔΗΣ Χρήστος, ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ Κωνσταντίνα, ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ Παναγιώτα, ΤΣΙΡΟΥΔΗΣ Νικόλαος, ΦΥΔΑΝΙΔΟΥ Δήμητρα.

 

[post_gallery]