ΜΠΡΑΒΟ Μανώλη Σιώπη: Ο διεθνής Εβρίτης δημοπραττεί τη φανέλα του για την μικρή Κλεοπάτρα

ΜΠΡΑΒΟ Μανώλη Σιώπη: Ο διεθνής Εβρίτης δημοπραττεί τη φανέλα του για την μικρή Κλεοπάτρα

Ο διεθνής Εβρίτης άσσος του Πανιωνίου Μανώλης Σιώπης, έχει αποδείξει πολλές φορές το πόσο ευαισθητοποιημένος είναι σε ζητήματα συμπαράστασης και βοήθειας, δωρίζοντας πολλές φορές υπογεγραμμένες φανέλες του για να βοηθήσει συνανθρώπους του.

Κάτι που κάνει για άλλη μια φορά αυτές τις γιορτές, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια να βοηθηθεί η μικρή Κλεοπάτρα η οποία πάσχει από ένα σπάνιο είδος καρκίνου και μάλιστα είναι συγγενής αστυνομικού που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Σύλλογος Συνοριακών Φρουρών Έβρου δια του Προέδρου του Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά είχε απευθύνει έκκληση σε όλους να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Σιώπης είναι ένας εκ των πολλών ποδοσφαιριστών που δώρισαν υπογεγραμμένες φανέλες τους  για την μεγάλη πρωτοχρονιάτικη δημοπρασία του CharityIdols, στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για το ταξίδι της 6χρονης Κλεοπάτρα που πάσχει από ένα σπάνιο είδος καρκίνου και πρέπει άμεσα να μεταβεί σε εξειδικευμένη κλινική του Χιούστον της Αμερικής για τη νοσηλεία της.

Να βοηθήσουμε όλοι την μικρή Κλεοπάτρα

Η μορφή καρκίνου που έχει το παιδί είναι πολύ επιθετική και πρέπει να γίνουν όλα σχετικά γρήγορα. νΟ καθένας μας μπορεί να συμβάλει πιστεύουμε το ελάχιστο σύμφωνα με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του. Για να ισχύσει το ”όλοι μαζί μπορούμε” και να δώσουμε την ελπίδα που χρειάζεται η μικρή Κλεοπάτρα.

Πηγή: thrakisports.gr