Η Αλεξανδρούπολη πέφτει μακριά για την ΕΡΤ και δεν δείχνει κανένα ματς του Εθνικού στο βόλεϊ

Η Αλεξανδρούπολη πέφτει μακριά για την ΕΡΤ και δεν δείχνει κανένα ματς του Εθνικού στο βόλεϊ

Την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιανουαρίου αρχίζει και πάλι η δράση στην Volley League με τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Μόνο ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί Πέμπτη, αυτό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Φοίνικα, αλλά προς έκπληξη όλων, δεν επελέγη να μεταδοθεί τηλεοπτικά από την κρατική ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα.

Αντ’ αυτού θα καλύψει απόλυτα δικαιολογημένα την Τετάρτη το αιώνιο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ δυόμισι ώρες μετά έστω και σε διαδικτυακή κάλυψη, θα υπάρχει live streaming του αγώνα Κηφισιάς – Εθνικού Πειραιά.

Η Αλεξανδρούπολη φαίνεται ότι πέφτει μακριά, παρόλο που δεν έχει οριστεί κανένα άλλο παιχνίδι την προσεχή Πέμπτη και κατά συνέπεια θα ήταν ιδανικό για την ΕΡΤ να καλύψει απευθείας την αναμέτρηση, με την οποία θα πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Λες και οι Εβρίτες δεν πληρώνουν την κρατική τηλεόραση μέσω των λογαριασμών ρεύματος. Τους… γράφουν κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι οι άνθρωποι που κανονίζουν τις μεταδόσεις.

Ούτε το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου ο Εθνικός παίζει και πάλι στην Αλεξανδρούπολη και αυτήν την φορά φιλοξενεί την άλλη Κυριακή έναν αρκετά εμπορικό αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο ούτε αυτό το ματς επελέγη για να καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Θα πείτε, εδώ δεν καλύφθηκε το ματς με τον πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ που επίσης έγινε Δευτέρα βράδυ, σε ξεχωριστή ημέρα από τα υπόλοιπα αλλά προτιμήθηκε το Παναθηναϊκός – Ηρακλής Χαλκίδας που πήγε επίσης Δευτέρα για να έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Για την 12η αγωνιστική  επελέγησαν τρία ματς για να έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Τρία από τα έξι. Αλλά και πάλι, κανένα από τα τρία που επελέγησαν να έχουν τηλεοπτική κάλυψη δεν θα είναι αυτό στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2 το ματς Νίκη Αιγινίου – Φοίνικας Σύρου (για να παίξει μαζεμένα αυτά τα δυο ματς η νησιωτική ομάδα και να μειωθούν τα έξοδά της πήγε το ματς με Εθνικό Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, σε ώρα που θα είναι δηλαδή ανοιχτή η αγορά της πόλης).

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, την ώρα που θα παίζουν Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός, θα υπάρχει σε live streaming το Κηφισιά – ΠΑΟΚ. Τέλος, την Δευτέρα 8/1 θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 το παιχνίδι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Πηγή: thlrakisports.gr