Έκοψε την πίτα της η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (φωτορεπορτάζ)

Έκοψε την πίτα της η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (φωτορεπορτάζ)

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου έκοψε την πίτα της στο Νομαρχείο, παρουσία φυσικά του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς και όλων των τοπικών αρχών της Αλεξανδρούπολης.

Την παραδοσιακή θρακιώτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος, ενώ το φλουρί έτυχε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Έβρου Χριστίνα Μαυράκη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου δέχθηκε ευχές για το νέο χρόνο από εκπροσώπους τοπικών αρχών, φορέων και πολίτες, ενώ τίμησε τον Χρήστο Παπαποστόλου, υπάλληλο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Έβρου, ο οποίος το 2017 κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. «Στο πρόσωπο του κ. Παπαποστόλου τιμώ και τα άλλα δύο στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Έβρου, Γιώργο Παντίρη και Γιώργο Λαυκίδη, καθώς και όλα τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που θέτουν εαυτούς στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια των Εβριτών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Βουλευτής Έβρου Δημήτριος Ρίζος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ελένη Δημούδη, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Κωνσταντίνος Εξακουστός, ο Διοικητής της XII Μεραρχίας, Υποστράτηγος, Δημήτριος Κούκκος, ο Λιμενάρχης Αλεξανδρούπολης, Αντιπλοίαρχος, Ευστράτιος Ψύρρας, ο Υποδιευθυντής της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Παναγιώτης Καρτάλης, η Υποδιοικήτρια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρία Δερμενοπούλου, ο Διευθυντής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου Δημήτριος Αδαμίδης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, διευθυντές υπηρεσιών κ.α.

 

 

 

[post_gallery]