Πληρότητα 95% στα ξενοδοχεία της Αν. Μακεδονίας – Θράκης τις γιορτές

Πληρότητα 95% στα ξενοδοχεία της Αν. Μακεδονίας – Θράκης τις γιορτές

Πληρότητα που άγγιξε το 95% εμφάνισαν τα Ξενοδοχεία της ΑΜ-Θ, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, με επισκέπτες από Αθήνα, Πελοπόννησο και Θεσσαλονίκη. Την Πρωτοχρονιά οι επισκέπτες ενισχύθηκαν από τις Βουλγαρία και την Ρουμανία.

«Οι εκδηλώσεις της Ονειρούπολης της Δράμας κυρίως, αλλά και των άλλων πόλεων της περιφέρειας, έφερε επισκέπτες στην περιοχή μας», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Δίκτυο ΑΜ-Θ, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης.
Επι πλέον πρόσθεσε πως στο αεροδρόμιο της Καβάλας, Μέγας Αλέξανδρος, έχει καταγραφεί αύξηση 28% μέσα στο 2017, ενώ ήδη υπάρχουν προγραμματισμένες 320 πτήσεις εξωτερικού για μέσα στον Ιανουάριο.


Ο κ. Αντωνιάδης ανέφερε πως από τον επόμενο Μάϊο, θα ξεκινήσει πιλοτικά γραμμή που θα συνδέει την Καβάλα με τις Βρυξέλλες και θα διαρκέσει ως τον Οκτώβριο, επιχειρώντας ένα άνοιγμα στην αγορά του Βελγίου, αλλά και της Ολλανδίας.
Τέλος ο κ. Αντωνιάδης στάθηκε στο πρόγραμμα προβολής της περιφέρειας ύψους 900.000 ευρώ, μέσω του οποίου η ΠΑΜ-Θ θα συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού ευρωπαϊκών πρωτευουσών, αλλά και στη Ρωσία και στις Βαλκανικές χώρες.

Συντάκτης: Βασιλική Μαχαίρα

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής