Αλατιέρες με απ’ ευθείας ανάθεση απ’ τις Σέρρες προμηθεύτηκε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Αλατιέρες με απ’ ευθείας ανάθεση απ’ τις Σέρρες προμηθεύτηκε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Άλλη μια προμήθεια από εταιρεία εκτός Αλεξανδρούπολης και Έβρου και μάλιστα με απ’ ευθείας ανάθεση και αυτή, είχαμε για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης λίγο πριν εκπνεύσει το 2017 και συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου, με απόφαση που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης. 

Πρόκειται για δυο συρόμενες αλατιέρες που θα χρησιμοποιηθούν σε Αλεξανδρούπολη και Φέρες σε περίπτωση χιονόπτωσης, για να σκορπούν αλάτι στους δρόμους. ‘Οπως αναφέρει η απόφαση του κ.Παντελίδη: “Εγκρίνουμε τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια αλατοδιανομέων για αποχιονισμό οδών».
Β. Την απευθείας ανάθεση προμήθειας στην κ. ΣΑΡΒΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ με ΑΦΜ 043075359, Δ.Ο.Υ. ΣΕΡΡΩΝ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΤΚ 62400 ΣΕΡΡΕΣ, τηλ. Επικοινωνίας: 2325024579, των παρακάτω υλικών-εργασίες:

 

Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς γιατί και πάλι δόθηκε με απ’ ευθείας ανάθεση σε εταιρεία εκτός Αλεξανδρούπολης και νομού άλλη μια προμήθεια. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν επιχειρήσεις στο νομό που διαθέτουν αλατοδιανομείς, αλατιέρες δηλαδή ή επιειδή δεν κατασκευάζει ή δεν εισάγει καμιά, γι’ αυτό ο Δήμος Αλεξανδρούπολης απευθύνθηκε στην… Ηράκλειο Σερρών για να τους προμηθευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΙΣ