Η Νατάσα Γκαρά στο πλευρό της συζύγου του Πρωθυπουργού για τις επιθέσεις που δέχεται

Η Νατάσα Γκαρά στο πλευρό της συζύγου του Πρωθυπουργού για τις επιθέσεις που δέχεται

Στο πλευρό της συζύγου του Πρωθυπουργού Μπέτυς Μπαζιάνα για τις επιθέσεις που δέχθηκε μετά την πρόσφατη συνέντευξη της στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, τάχθηκε η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά.

Με σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η νεαρή βουλευτής όχι μόνο από γυναικεία αλληλεγγύη, αλλά επειδή συμφωνεί απόλυτα με όσα δήλωσε η κ.Μπαζιάνα, έκανε παράλληλα επίθεση στην Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αφήνοντας αιχμνές ότι κρύβεται πίσω από τον άνδρα της και στέλνει εμφάνσματα σε off sorre εταιρείες: “Στον λογο της Μπετυς βλεπουμε το δικο μας προσωπο, εκφραζουμε τη δικη μας αποψη, ακουμε τη δικη μας φωνη. Εξαιρετη, δυναμικη, συγκινητικη. Ενοχλει; ναι ενοχλει γιατι σπαει το προτυπο της γυναικας (συζηγου πρωθυπουργου) που μενει στο ρολο του “φτιαχνω καλα κεφτεδακια” ή “κρυβομαι πισω απο τον αντρα μου για να στειλω εμβασματα σε οφ σορ”! Ο ρολος της συγχρονης αριστερης γυναικας ειναι να ενοχλει…. να δημιουργει, να προτεινει, να σκεφτεται, να διεκδικει, να υπερασπιζεται, να ονειρευεται, να αγαπα κ να δρα με παθος…κ ας ενοχλει!”.

Υ.Γ 1: Αυτή που έκανε πάντως την μεγαλύτερη επίθεση στην σύζυγο του Πρωθυπουργού ήταν η πρώην “συντρόφισσα” της κ.Γκαρά και πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία θύμησε παλαιότερη δήλωση της πως αν ο Τσίπρας υπέγραφε Μνημόνιο θα τον χώριζε.

Υ.Γ 2:Ελπίζουμε η κ.Μπαζιάνα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να εκτιμήσουν ιδιαίτερα την στήριξη αυτή της κ.Γκαρά και να την… θυμηθούν σε λίγο καιρό που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να γίνει ανασχηματισμός. Εδώ έγινε υφυπουργός ακόμα και ο… Ζουράρης, δεν το δικαιούται η Νατάσα;