ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ανασύρθηκε νεκρός ο αγνοούμενος επί 23 μέρες Γιάννης Αλμαζίδης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ανασύρθηκε νεκρός ο αγνοούμενος επί 23 μέρες Γιάννης Αλμαζίδης

Στον αγνοούμενο εδώ και 23 ημέρες ψαρά Γιάννη Αλμαζίδη, ανήκει το πτώμα που ανασύρθηκε πριν λίγη ώρα στο Δέλτα του Έβρου, αφού ο γιος του που κλήθηκε στο σημείο, αναγνώρισε ότι πρόκειται για τον πατέρα του που είχε εξαφανιστεί από τις 18 Δεκεμωβρίου όταν πήγε εκεί για ψάρεμα και κυνήγι. 

Γύρω στις 2 σήμερα το μεσημέρι, οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης που επί 23 ημέρες συνέχιζαν τις έρευνες για την ανεύρεση του αγνοούμενου 49χρονου νοσηλευτή από τον Άβαντα Αλεξανδρούπολης, διέκριναν περίπου 300 μέτρα από το σημείο όπου είχε ανασυρθεί το αυτοκίνητο του, ένα τζιπ SUZUKI, κάτι να επιπλέει που έμοιαζε με πτώμα. Με την βοήθεια των ανθρώπων του Φορέα Διαχείρισης του Δέλτα που διαθέτουν ειδική διόπτρα, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ανθρώπινο σώμα.

Ενημερώθηκε αμέσως ο Διοικητής τους Κωνσταντίνος Κούκουρας που έφτασε στο σημείο, αλλά και η ΕΜΑΚ με την αστυνομία. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ με την βάρκα έφτασαν στο σημείο και περισυνέλεξαν το πτώμα, το οποίο έβγαλαν στις όχθες του ποταμού. Εκεί ο γιος του που είχε στο μεταξύ ειδποιηθεί, αναγνώρισε ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο πατέρα του.