Σουφλί: Ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος ο Μιχάλης Πιτιακούδης

Σουφλί: Ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος ο Μιχάλης Πιτιακούδης

Ένα νέο δημοτικό σύμβουλο απέκτησε από σήμερα ο δήμος Σουφλίου. Πρόκειται για τον Μιχάλη Πιτιακούδη από το χωριό Πρωτοκκλήσι, ο οποίος αντικατέστησε τον Κουρού Μεμέτ του Αλή που παραιτήθηκε λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό.

Ο Μιχάλης Πιτιακούδης, συνταξιούχος αστυνομικός στο επάγγελμα, ήταν ο πρώτος επιλαχών από τον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης Σουφλίου «Ανάπτυξη και Συνοχή»του Παναγιώτη Καλακίκου, που είναι αντιπολίτευση στον δήμο της “πόλης των μεταξωτών”. Ορκίστηκε το μεσημέρι, παρουσία του δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιού και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Καλακίκου, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Άλλωστε ο Μιχάλης ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά, μια και ως αστυνομικός διετέλεσε Πρόεδρος του παραρτήματος Αλεξανδρούπολης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενώ είχε θητεύσει και στις άλλες θέσεις του Δ.Σ. Μένει μόνιμα στο Πρωτοκκλήσι μαζί με την σύζυγο του Κατερίνα Μαθιουδάκη, η οποία δικαιολογημένα σήμερα έλαμπε από χαρά.

Μιχ.Πιτιακούδης: Θα κάνω το καλύτερο για τον Δήμο και τους δημότες

Μιλώντας μετά την ορκομωσία του ο Μιχάλης Πιτιακούδης επεσήμανε: “Μία ξεχωριστή μέρα σήμερα για μένα. Με το νέο έτος μου δύνεται η δυνατότητα να ασχοληθώ και επίσημα με τα κοινά του Δήμου που μεγάλωσα και ζώ μέχρι σήμερα. Να ευχαριστήσω εσάς όλους που μου δώσατε την ευκαιρία αυτή με την ψήφο σας. Να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο του Δήμου μας. Επίσης εύχομαι στον ΚΟΥΡΟΥ Μεμετ ότι καλύτερο σε αυτον και την οικογένεια του στην νέα του αρχή. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της θέσης που με παρέδωσε”.

Ευχόμαστε στον Μιχάλη Πιτιακούδη καλή επιτυχία στο έργο του δημοτικού συμβούλου που ανέλαβε.

Καλακίκος: Συγχαίρουμε τον Μιχάλη Πιτιακούδη

και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του

Ο επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτης Καλακίκος μετά την ορκωμοσία δήλωσε: “Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας Συνεργασία Αναπτυξη Συνοχή τον νέο Δημοτικό Σύμβουλο μας Μιχάλη Πιτιακουδη. Τον συγχαίρουμε και τον ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Ο Μιχάλης Πιτιακουδης αντικατέστησε τον Κουρού Μεμέτ έναν άξιο Δημοτικό Σύμβουλο που τον διέκρινε το ήθος, η αξιοπρέπεια και η συνέπεια στις αυτοδιοικητικές του υποχρεώσεις, αναγκάστηκε όμως , λόγω της οικονομικής κρίσης να εγκατασταθεί στο εξωτερικό για ανεύρεση εργασίας, τον ευχαριστούμε και τον ευχόμαστε ότι καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του!!!