Στην Αλεξανδρούπολη 27 Ιανουαρίου ο Λευτέρης Αυγενάκης για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Έβρου

Στην Αλεξανδρούπολη 27 Ιανουαρίου ο Λευτέρης Αυγενάκης για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Έβρου

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί στις 27 Ιανουαρίου σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας ΔημοκρατίαςΛευτέρης Αυγενάκης, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Έβρου, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της.

Ο κ.Αυγενάκης την προηγούμενη ημέρα θα βρεθεί στην Κομοτηνή στην αντίστοιχη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης και παρ ότι δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό το πρόγραμμα της παρουσίας του στο νομό μας, αναμένεται εκτός από την ομιλία του στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να έχει και κάποιες συναντήσεις με τοπικούς θεσμικούς φορείς.

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του κορυφαίου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, που είναι από τους στενούς συνεργάτες του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και λέγεται πως θα έχει λόγο στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές, θα προκαλέσει επαφές και συζητήσεις με κάποιους που ακούγονται ως πιθανοί υποψήφιοι.

Βέβαια ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει πως εκτός των νυν βουλευτών κανένας δεν έχει λάβει το χρίσμα, ούτε και οποιοσδήποτε από τον κομματικό μηχανισμό και τα στελέχη έχει  αρμοδιότητα να χρίζει υποψήφιους. Όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συγκεκριμένα αθηναϊκά ΜΜΕ που έχουν άριστες σχέσεις με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, αναφέρονται συχνά τον τελευταίο καιρό  στα στελέχη του Έβρου που θεωρείται πιθανόν να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο. Ιδιαίτερα μια εβδομαδιαία εφημερίδα επαναλαμβάνει το συγκεκριμένο θέμα πολλές φορές και έχει μόνιμα αποκλεισμένους κάποιους απ’ το ψηφοδέλτιο, τους οποίους λέγεται πως ο κ.Αυγενάκης για δικούς του λόγους δεν τους συμπαθεί.

Για να δούμε λοιπόν αν ο πρώην στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη στο κόμμα που είχε ιδρύσει, την Δημοκρατική Συμμαχία, αποδειχθεί ότι κάνει… κουμάντο, μαζί φυσικά με την κ.Μπακογιάννη που στην πρόσφατη περιοδεία της στη Θράκη προανήγγειλε μεγάλη ανανέωση των ψηφοδελτίων και όχι ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Κι ύστερα αναρρωτιούνται στη Νέα Δημοκρατία γιατί ο κόσμος εξακολουθεί να τους έχει γυρισμένη την πλάτη.