Αλεξανδρούπολη: Ο Σύλλογος Γυναικείας Εθελοντικής Προσφοράς «Ο Άγιος Νικόλαος» έκοψε την πίτα του

Αλεξανδρούπολη: Ο Σύλλογος Γυναικείας Εθελοντικής Προσφοράς «Ο Άγιος Νικόλαος» έκοψε την πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε στην Αλεξανδρούπολη ο Σύλλογος Γυναικείας Εθελοντικής Προσφοράς «Ο Άγιος Νικόλαος», σε μια πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση, παρουσία των μελών, συμπαραστατών στο κοινωνικό του έργο και φίλων του.


Η πρόεδρος του Συλλόγου Δέσποινα Αργυρακακη ευχαρίστησε δύο αξιόλογους επαγγελματίες, τον κ. Χρήστο Γκοτσίδη από την “Θράλης Γεύσεις¨και τον κ. Κωνσταντίνο Παπαχρυσοστομίδη, με μια πρωτότυπη επιστολή,για την πολύτιμη προφορά τους στο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αρχαιολόγος Κωνσταντίνος Σισμανίδης.

Ο Σύλλογος Γυναικείας Εθελοντικής Προσφοράς «Ο Άγιος Νικόλαος» ιδρύθηκε το 2010. Έχει φιλανθρωπικό, κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Σκοποί του Συλλόγου είναι η διάδοση και η υποστήριξη της γυναικείας εθελοντικής προσφοράς, καθώς και της δημιουργικής απασχόλησης των γυναικών για το ευρύτερο καλό των συμπολιτών της περιοχής μας.

Στα πλαίσια αυτών των σκοπών, ο Σύλλογος διοργανώνει δραστηριότητες, ομιλίες και ημερίδες με ευρεία θεματολογία από διακεκριμένους επιστήμονες.

Πραγματοποιεί επίσης κοινωνικές εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές εκδρομές που σκοπό έχουν τη συγκέντρωση χρημάτων για την υλική διευκόλυνση αναξιοπαθούντων ατόμων της περιοχής μας.