Σπύρος Χατζηαγγελάκης: “Ζούσα επί 10 χρόνια με 200 ευρώ το μήνα”

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: “Ζούσα επί 10 χρόνια με 200 ευρώ το μήνα”

Ο συντοπίτης μας ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης… τάραξε και πάλι τα νερά με μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”. Μίλησε για το ξεκίνημα του από την Ορεστιάδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε και αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το θεατρο.

Ο ίδιος μίλησε για όσα συνάντησε στο χώρο της υποκριτικής μέχρι να γίνει γνωστός. «Ασχολούμαι δέκα χρόνια με το θέατρο. Τα περισσότερα από αυτά τα χρόνια ζούσα με 200 ευρώ το μήνα» αποκάλυψε. Εξομολογήθηκε μάλιστα πως δεν αγόρασε ποτέ αυτοκίνητο διότι απλώς δεν είχε τα χρήματα χρησιμοποιώντας μέχρι και πρόσφατα το ποδήλατό του ως μέσο μετακίνησης, ενώ ανέφερε πως στα άμεσα σχέδιά του είναι να αποκτήσει μία μηχανή.

Είπε επίσης ότι ξεκίνησε το θέατρο επειδή θα είχε γυναίκες, αλλά στη συνέχεια κόλλησε με αυτό. «Μια φίλη μου στη Θεσσαλονίκη ίδρυσε τη θεατρική ομάδα του Πολυτεχνείου και μου λέει θέλεις να έρθεις να δεις τι κάνουμε εκεί;. Λέω τέλεια, θα έχει γυναίκες. Πήγαμε με έναν φίλο μου που έχουμε ακόμα μια ομάδα μαζί, και με το που μπήκαμε κολλήσαμε και λέμε τώρα ποιες γυναίκες…», αναφέρει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του  στην εκπομπή”Στη Φωλιά των Κου Κου”.

Παράλληλα και τις πρόσφατες δηλώσεις του γύρω από τη σεξουαλικότητα, προκάλεσε νέες συζητήσεις με την θέση που πήρε: «Θα έλεγα για τον εαυτό μου και για όλους τους ανθρώπους μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε bisexual, να είχαμε δηλαδή αυτή την ελευθερία μέσα μας του να μας αρέσει ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Δηλαδή να μην περιοριζόμαστε. Δυστυχώς, επειδή είναι η φύση μας τέτοια, κάποιοι άνθρωποι είναι, κάποιοι δεν είναι. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι, αλλά μακάρι να ήμουν. Θα ήταν ωραία δηλαδή να μπορώ να ερωτευτώ έναν άνθρωπο και να μη με νοιάζει τι είναι. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω”.