Το όνομα της Νατάσας Γκαρά ακούγεται για τον ανασχηματισμό σε θέση υφυπουργού

Το όνομα της Νατάσας Γκαρά ακούγεται για τον ανασχηματισμό σε θέση υφυπουργού

Η χθεσινοβραδινή ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου και η… μπετόν αρμέ κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, που για μια ακόμη φορά ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ενισχυμένη μάλιστα με μια επιπλέον ψήφο της πρώην βουλευτίνας του Βασίλη Λεβέντη, δρομολογεί τον ανασχηματισμό του νυν κυβερνητικού σχήματος. 

Οι πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου που διέρρεαν όλες τις προηγούμενες μέρες, άσχετα από την αποπομπή Ζουράρι, έλεγαν πως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλει να δώσει μια… ώθηση επιλέγοντας ένα καινούργιο κυβερνητικό σχήμα. Σε αυτό δεν θα γίνουν δραματικές αλλαγές, αλλά θα αποχωρήσουν κάποιοι υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί που έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια ή δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και θα επιλεγούν κάποιοι άλλοι, κυρίως νεαρής ηλικίας, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία.

Οι πληροφορίες του Evros-news.gr από πολιτικούς συντάκτες κορυφαίων αθηναϊκών ΜΜΕ που ασχολούνται με το κυβερνητικό ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι η βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά, είναι ένα από τα υποψήφια πρόσωπα να μπουν στην Κυβέρνηση σε θέση  υφυπουργού. Κι αυτό γιατί ο κ.Τσίπρας θέλει να επιλέξει κάποιον βουλευτή από την Θράκη για το νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού στην περιοχή μας αναμένονται να υπάρξουν εξελίξεις σε ενεργειακό επίπεδο, αλλά και τρία χρόνια τώρα δεν υπάρχει εκπροσώπηση στην Κυβέρνηση από κανέναν νομό της Θράκης, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολλούς βουλευτές και η Ν.Δ μόνο έναν, τον Τάσο Δημοσχάκη.

“Δεν είναι δυνατόν στην προηγούμενη Κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου να υπήρχαν τρεις υφυπουργοί από το νομό Έβρου και επί ΣΥΡΙΖΑ τρία χρόνια τώρα να μην υπάρχει κανένας από ολόκληρη τη Θράκη”, είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση προς τον κ.Τσίπρα. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα. Δυο άλλοι συνάδερφοι της κ.Γκαρά, με τους οποίους είχαν δημιουργήσει ομάδα συνεργασίας από το 2015 και ενεργούσαν οργανωμένα σε αρκετά θέματα, έχουν ήδη υπουργοποιηθεί. Κι αναφερόμαστε στον Αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο και τον υφυπυργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι έφτασε πλέον και η ώρα της Νατάσας Γκαρά να μπει στην Κυβέρνηση.