ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. Π.Ν. Αλεξ/πολης: “Δεν έχουμε σχέση με καμία κομματική παράταξη”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. Π.Ν. Αλεξ/πολης: “Δεν έχουμε σχέση με καμία κομματική παράταξη”

Δεν έχει σχέση με καμία κομματική παράταξη και δημιουργήθηκε από εργαζομένους στο ΠΓΝΑ που προέρχονται από όλους τους κλάδους εργαζομένων και όλους τους πολιτικούς χώρους, τονίζει με ανακοίνωση που έστειλε στο Evros-news.gr η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. Π.Ν. Αλεξ/πολης, με αφορμή ρεποερτάζ μας για τις εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σε Μέσα Ενημέρωσης και το Διαδίκτυο, οι συμμετέχοντες στην παράταξη  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. Π.Ν. Αλεξ/πολης, που για πρώτη φορά έλαβε μέρος στις εκλογές των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των εργαζομένων στα όργανα του ΣΥΚΝΕ, της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ και κέρδισε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων που την ανέδειξαν δεύτερη δύναμη, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:
Η παράταξή μας δημιουργήθηκε από εργαζομένους στο ΠΓΝΑ που προέρχονται από όλους τους κλάδους εργαζομένων και όλους τους πολιτικούς χώρους και δεν έχει σχέση με καμία κομματική παράταξη.
Η παράταξή μας ιδρύθηκε από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου για να εκπροσωπήσει αποκλειστικά τα συμφέροντα των εργαζομένων και δεν έχει ουδεμία σχέση εξάρτησης από πρόσωπα ή μηχανισμούς μέσα ή έξω από το Νοσοκομείο.
Μοναδικός σκοπός ίδρυσης της είναι η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων στον χώρο εργασίας μας και στον χώρο της υγείας γενικότερα, με ζητούμενο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας, την δικαιότερη ανταμοιβή των κόπων που καθημερινά καταβάλουμε και τελικό αποδέκτη τους ίδιους τους συμπολίτες μας στους οποίους θα μπορούμε να προσφέρουμε υπό καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις το πολύτιμο αγαθό της Υγείας.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Με εκτίμηση
Τα μέλη της παράταξης”

Την Δευτέρα θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ

Μια και αναφερθήκαμε στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, να τονίσουμε ότι την Τετάρτη οι 9 νεοεκλεγέντες δεν συγκροτήθηκαν τελικά σε σώμα ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο και θα υπάρξει νέα συνεδρίαση τους την ερχόμενη Δευτέρα.
 Να θυμίσουμε ότι οι παρατάξεις που εξέλεξαν από 3 εκπροσώπους στη νέα διοίκηση είναι η ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Δεν εξέλεξε κανέναν σύμβουλο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ.