Ψάρεψε τεράστιο γουλιανό στην Κοζάνη και κάλεσε φίλους απ’ τον Έβρο να τον φάνε

Ψάρεψε τεράστιο γουλιανό στην Κοζάνη και κάλεσε φίλους απ’ τον Έβρο να τον φάνε

Κατά καιρούς έχουμε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τεράστιους γουλιανούς, που ψαρεύουν Εβρίτες στον ποταμό Έβρο. Αρκετοί μάλιστα με το μήκος και το βάρος διεκδικούν και μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες. Όμως κιαι στο Βελβεντό Κοζάνης, στη λίμνη που υπάρχει εκεί, ψαράς έβγαλε αυτό το… θηρίο. Κάλεσε μάλιστα και φίλους του απ’ τον Έβρο να τον φάνε μαζί.

Συγκεκριμένα, ο Γουλιανός αυτός πιάστηκε στο Βελβεντό Κοζάνης από φίλο ψαρά του συντοπίτη μας Πέτρου Κολγιώνη απ’ το Τυχερό. Ονομάζεται Χάρης είναι επαγγελματίας ψαράς όπως και όλη η οικογένεια του και έστειλε την φωτογραφία μέσω facebook στον συμπατριώτη μας, καλώντας τον στην Κοζάνη να καταναλκώσουν μέρος του γουλιανού μαζί με πολύ μεγάλη παρέα. Ολόκληρο άλλωστε μόνο ένα χωριό θα μπορούσε να τον φάει.

Ο Πέτρος απ’ το Τυχερό πάντως έχει συχνά τέτοια… τυχερά. Πριν από καιρό ένας Τούρκος φίλος του ψαράς είχε επίοσης βγάλει, απ’ τον ποταμό Έβρο εκείνος, έναν εξίσου τεράστιο γουλιανό και τον είχε καλέσει στο γλέντι κατανάλωσης του. Με ζουρνάδες και νταούλια.