ΕΠΣ Έβρου: Πρωταθλήτρια χειμώνα η Θράκη Φερών, που πέρασε εντυπωσιακά απ’ το Σουφλί

ΕΠΣ Έβρου: Πρωταθλήτρια χειμώνα η Θράκη Φερών, που πέρασε εντυπωσιακά απ’ το Σουφλί

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε η Θράκη Φερών που πέρασε και από το Σουφλί, όπου επικράτησε με 0-2 του Έβρου Σουφλίου με σκόρερ στο 50′ τον Σιδηρόπουλο Γ. και στο 65′ τον Σιδηρόπουλο Α, στο «ντέρμπι» ουσιαστικά της αγωνιστικής και έτσι τερμάτισε πρώτη στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου άνοιξε μετά από ένα σχεδόν μήνα η αυλαία στο πρωταθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου για το 2018.

Με νίκη και μάλιστα ευρεία, όμως συνέχισε και ο ενισχυμένος μεταγραφικά Ορέστης Ορεστιάδας που πήρε… πολυβόλο και επικράτησε της Νίκης Απαλού με 7-2 και έτσι διατηρήθηκε κοντά στην πρωτοπόρο Θράκη, έχοντας ακόμα ελπίδες και περιμένοντας το στραβοπάτημά της. Τέλος η Νίψα κέρδισε την αδύνατη Κορνοφωλιά και ξεπέρασε τον Ποντιακό έστω και με αγώνα περισσότερο, αφού το παιχνίδι του με τον Άρδα Καστανέων αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
ΠΑΕ Νίψας – Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς 2-1
Ορέστης Ορεστιάδας – Νίκη Απαλού 7-2
Ποντιακός – Άρδας Καστανεών (αναβλήθηκε)
Έβρος Σουφλίου – Θράκη Φερών 0-2
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 3-1
Ρεπό: Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΓΩΝΕΣ)

1. Θράκη Φερών 26 (20-3)*
———————————
2. Ορέστης Ορεστιάδας 22 (21-9)*

3. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 22 (23-9)*

4. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 15 (15-8)*

5. Έβρος Σουφλίου 15 (10-7)*

6. Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 13 (11-10)*

7. Άρδας Καστανέων 13 (10-14)* **

8. ΠΑΕ Νίψας 10 (5-11)*
—————————————–
9. Ποντιακός 8 (9-15)* **
——————————————
10. Νίκη Απαλού 4 (8-29)*

11. Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς 2 (6-23)* **

* Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους

** Αναβλήθηκε το μεταξύ τους ματς και έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία Σιβούδη

η Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής η Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία του κ. Σιβούδη στον μεσημβρινό αγώνα με την ΠΑΕ Νίψας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την φιλοξενία.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Κορνοφωλιάς Λυκόφης αναφέρει:

«Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία που έτυχε η ομάδα μας στον σημερινό αγώνα. Ζητάμε από τον διαιτητή κ. Σιβούδη να μας εξηγήσει από πότε η εξύβριση των Θείων δεν τιμωρείται με κόκκινη κάρτα; Για ποιο λόγο κρατήθηκαν 17 λεπτά καθυστερήσεων; Από πότε η επαφή του τερματοφύλακα με αντίπαλο εντός της μικρής του περιοχής δεν σφυρίζεται φάουλ υπέρ του; Για ποιο λόγο δεν δόθηκαν υπέρ μας φάουλ έξω από την μεγάλη μας περιοχή στα τελευταία λεπτά; Αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο κατάλληλος, λόγω καιρικών συνθηκών να παιχτεί το παιχνίδι και έχριζε επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, για ποιο λόγο το ξεκίνησε; Αυτά και άλλα πολλά απαράδεκτα λάθη ευνόησαν την γηπεδούχο ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Θα έπρεπε να ενημερώσει ο βοηθός τον διαιτητή για την εν ψυχρώ ενέργεια του αρχηγού της ΠΑΕ Νίψας Μπατμανίδη να χτυπήσει τον παίκτη μας; Ο τραυματισμένος παίκτης μεταφέρθηκε στο Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξ/πολης όπου χρειάστηκαν να του γίνουν ράμματα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και προσωπικής υγείας πλέον. Θα πάθουμε τίποτα χειρότερο.

Κύριοι της ΕΠΣ ζητάμε να πάρετε κατάλληλα μέτρα και εξαιρέσετε τον διαιτητή κ. Σιβούδη από όλους τους αγώνες της ομάδας μας. Θεωρούμε ότι τα σφυρίγματα του δεν ήταν τυχαία, αφού σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ενδεχομένως να έκρυβαν κάποιο δόλο. Είναι κρίμα η προσπάθεια των παικτών και του συμβουλίου να την καταστρέφουν τέτοια επικίνδυνα άτομα όπως ο κ. Σιβούδης.

Τέτοιες διαιτησίες δεν γίνονται πλέον αποδεκτές από την ομάδα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να προστατευτούμε.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΠΑΕ Νίψας για την άψογη φιλοξενία την οποία δεσμευόμαστε ότι θα επαναλάβουμε στον δεύτερο γύρο».

Πηγή: thrakisports.gr